Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Eureka Reisen este o agentie de turism cu sediul in Timisoara, strada Alba Iulia, nr.7, etaj 1, apartament 1, care ofera servicii specializate atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare sau tematic.

Pentru turistii romani agentia pune la dispozitie pachete turistice ale touroperatorilor germani – NECKERMANN, DERTOUR/ MEIERS WELTREISEN/ ADAC, TUI/ GULET, TERRA REISEN, 1&2 FLY, JAHN REISEN, ALLTOURS, OLIMAR, RUEFA REISEN, THOMAS COOK, FTI, ITS, ITS BILLA REISEN, BG TOURS, ATTIKA REISEN, SCHAUINSLAND, Partener direct CROAZIERE.NET. Minivoiaje de week-end atat in tara cat si in tarile vecine, in statiuni de spa si wellness din Ungaria, Austria, Croatia sau Slovenia, sejururi pentru luna de miere in destinatii exotice: Maldive, Insulele Seyschelles, Bora Bora, Hawaii, Caraibe, Thailanda, vacante si concedii cu avion, autocar sau masina proprie la Marea Neagra, Bulgaria, Grecia, Croatia, Muntenegru, Ungaria, Austria, Italia, Spania, Turcia, Tenerife, Gran Canare, Tunisia, Egipt, Maroc, Coasta de Azur, etc, cazari in toata lumea prin sisteme on-line, direct de pe site-ul nostru, prin Booking sau Expedia sau prin solicitari la cerere de la parteneri directi, bilete de avion orice destinatie, orice companie aeriana, vacante pentru copii in parcuri de distractie, Disneyland din Paris sau altele din Europa, croaziere in toata lumea cu plecari din Europa sau din America, circuite culturale cu avion sau autocar in Europa, Asia, Africa, America, Australia, pelerinaje religioase. Firma noastra poate oferi clientilor o serie de avantaje distincte care includ solutii practice, suportul unui personal specializat si cu experienta, dinamic si flexibil pe care va puteti baza pentru a va putea atinge obiectivele.

Legaturile puternice cu furnizori de servicii turistice atat din Romania cat si din intreaga lume, sunt garantia unor servicii de calitate prioritatea noastra fiind clienti si parteneri multumiti.

Agentia va ofera consultanta pentru gasirea variantei optime in ceea ce priveste programul solicitat (tariful, gradul de confort, ruta si serviciile auxiliare). Rezervari on line, telefonic, fax sau la sediul agentiei.

Bilete de avion pentru orice destinatie, rezervari on line pentru companiile low cost care opereaza de pe aeroporturile Timisoara, Budapesta, Bucuresti, Arad, Cluj, etc, printre care se numara Wizzair, Blueair, My Air, Air Berlin, Ryanair, etc cat si cu toate companiile de linie cum ar fi Tarom, Lufthansa, Malev, Austrian Airlines, Carpatair, Air France, Iberia, Turkisch, KLM, Alitalia, Delta, American Airlines,etc.

Organizare de evenimente

Agentia poate organiza la cerere conferinte, seminarii, cocktail-uri, intalniri de afaceri, etc oferind servicii specializate furnizate sau integrate: inchirierea locatiilor, dotari si servicii audio-video (videoproiectoare, retroproiectoare, flipchart-uri, instalatii de sonorizare, servicii de catering, cazare, transferuri la si de la aeroporturi in Romania si in stainatate, tururi si programe optionale, asistenta, etc).

Servicii pentru companii (servicii corporate)

Agentia ofera servicii pentru diferitele departamente din cadrul companiei astfel:
Pentru Departamentul de marketing putem organiza Incentive Travel, pentru clienti, programe personalizate in functie de grupul tinta si individualitatea companiei oferind astfel avantajul integrarii eforturilor de marketing de promovare a imaginii companiei iar pentru dealerii companiei reperezentand premii pentru efortul depus materializat printr-un pachet turistic.
Pentru departamentul de resurse umane se pot organiza traininguri in diferite locatii atat vara cat si iarna in functie de buget. Acestea implica servicii de cazare si masa, transport, training cu traineri specializati, cursuri de supravietuire, expeditii, evenimente de echipa si alte evenimente legate de sport, miscare, destindere sau relaxare cum ar fi: paintball, calarie, catarare, rafting, mountainbiking, aventura.

Pentru departamentul administrativ pentru deplasari in interes de serviciu, bilete de avion orice destinatie, orice companie aeriana, inchiriere de autoturisme si autocare, rent a car, transferuri, servicii de cazare atat la hoteluri cat si la vile in Romania, si in starinatate la hoteluri, asigurari medicale, servicii la cerere, vize, etc.

Programe pentru turistii straini

Prin departamentul specializat pe Incoming putem asigura cazari in Bucuresti, Timisoara si in orice oras din tara, circuite si tururi la cerere specializate si personalizate, tratament in statiunile balneoclimaterice din tara, tururi de oras cu ghizi specializati, transferuri, rent a car, tratamente medicale (stomatologic, oftalmalogic in Bucuresti si Timisoara).

Asigurari medicale si storno

Livrarea documentelor la sediul companiei

Sistem de bonusuri sau reduceri pentru clientii fideli

Toate formele de plata acceptate in Romania


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.