Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Sovereign in Mediterana

Last Minute - Brizele Mediteranei

Vasul Sovereign

sovereign-pullmantur-cruises

Nava de croaziera apartine companiei Pullmantur si stabileste standardul pentru aceasta linie de croaziera. Decorata cu gust, cu spatii publice si cabine frumoase (1153), Sovereign ofera de asemenea, o gama impresionanta de divertisment, care va transforma o simpla croaziera intr-o experienta de neuitat.
La bordul navei exista un centru de fitness si puntea de sport, care include un perete de alpinism si doua bazine de înot, trei bazine de jacuzzi, SPA, solariu. Deasemenea Sovereign dispunde de paisprezece restaurante diferite, fiecare cu teme si optiuni de meniu individuale, à la carte sau bufet. Odata cu lasarea serii, turistii pot uita ca se afla pe mare, Sovereign devenind un loc al distractiei, show-urile extravagante, noptile fiebinti in cluburi sau casino-ul fiind cateva dintre atractiile vasului.

Tarife de la 590 Euro/persoana/pachet

Itinerar croaziera

Destinatie

Ora
de sosire

Ora
de plecare

Roma (Civitavecchia)

Imbarcare

19:00

Florenta (Pisa)

08:00

20:00

Nice (Villefranche)

09:00

18:00

Provence (Toulon)

06:30

17:30

Barcelona

09:00

18:00

Distractie pe mare

Napoli

09:00

19:00

Roma (Civitavecchia)

09:00

Debarcare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servicii incluse:

-bilet de avion Bucuresti-Roma-Bucuresti

-transfer aeroport-port-aeroport

-7 nopti croaziera All inclusive la bord, vas Sovereign

-taxe de aeroport

-asistenta turistica in limba romana, pe tot parcursul programului (nu va insoti grupul in excursiile optionale)

Nu sunt incluse:

-taxa portura: 200 Euro/persoana - obligatorie (se va achita la agentie)

-asigurarea medicala de calatorie si storno

-taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croaziera) 72 Euro/persoana

  

Informatii utile

Pe croaziera nu se folosesc bani cash, singura modalitate de plata este Cardul de Imbarcare. La emiterea cardului, acesta va fi alimentat cu 200 euro, care pot fi utilizati pentru achitarea serviciului obligatoriu la bord (72 euro) si plata altor servicii extra: cumparaturi in magazinele duty-free si excursii optionale. Daca s-a depasit limita celor 200 euro, cardul de imbarcare trebuie realimentat cu suma aferenta cheltuielilor pe care turistul le estimeaza.

Paturile din cabinele pentru mai mult de 2 persoane pot fi supraetajate.

Se accepta pana la 2 copii < 15.99 ani cazati in cabina cu 2 adulti, ambii copii platind acelasi tarif.

Excursiile optionale pe vasele de croaziera se pot rezerva cu minim 2 zile inainte de data de ancorare in portul de unde se vor efectua.                                                                                                             

Observatii

Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora.

Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania  aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar. 

Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in cabina cu 2 adulti; conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Mai multe informatii: www.politiadefrontiera.ro.

Distributia cabinelor se face de catre receptia acestuia si a cabinelor la imbarcare. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre client direct la pe vas. Infantul plateste: 60 euro.

Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia Touroperatoare, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

Agentia organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin  10 zile inainte de data plecarii. 

 

Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.