Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Jewel of the Seas

Mediterana de Est

Roma-Messina-Mykonos-Kusadasi-Santorini-Atena-Napoli-Roma

roma-204 kusadasi promenade Jewel of the Seas

Jewel of the Seas

Croaziera inaugurala: 08 mai 2004

Capacitate: 2501 pasageri, 859 membri ai echipajului

Viteza de croaziera: 25 noduri

Ascensoare: 9

Punti: 13

Restaurant Tides - dispus pe doua nivele, impresioneaza prin designul original avand amenajata o cascada in interiorul sau. Oaspetii se vor delecta cu meniurile exclusive si vor fi incantati de serviciul impecabil.

Teatru Coral - ofera o experienta unica pentru cei care doresc sa vizioneze productii spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale de pe Broadway sau Las Vegas.

Atrium central – cuprinde 7 punti cu lift de sticla, inconjurat de magazine si holuri, ofera o vedere superba catre ocean.

Solarium - creat pentru a reflecta cultura insulei Bali, Solarium-ul este pur si simplu un paradis. Obiectele de decor traditionale , gradini tropicale, statuile cu elefanti, toate creaza o atmosfera exotica.

Piscina interioara/exterioara si zona de relaxare pot fi acoperite, cu un urias acoperis de sticla, devenind locul perfect pentru o baie racoritoare sau un jacuzzi relaxant.

Chops Grille - acest elegant si rafinat restaurant este locul potrivit pentru a savura o friptura tipic argentiniana. 

Data de plecare 1 Iunie 2016, 10 zile/9 nopti 

Servicii incluse:

-cazare in cabina mentionata cu pensiune completa la bordul vasului; cafea, apa, limonada la discretie

-activitati de recreere: perete de catarare, patinoar, teren de baschet si fotbal, teren de minigolf,  piscina, pista de role, teatru (productii tip Broadway), spectacole pe gheata,  discoteca etc

-Adventure Ocean: programe pentru copii si adolescenti

-taxele de port

Nu sunt incluse:

-taxele pentru servicii la bord

-transportul cu avionul

-transferul aeroport-port-aeroport

-bauturile alcoolice si racoritoare

-excursiile optionale

-asigurarea medicala si/sau storno

-taxa de rezervare la restaurantele de cu specific: Chops Grille, Portofino

-servicii suplimentare: centru de spa, coafor, internet, casino, telefoane etc.

TARIFE

849 Euro/persoana/sejur, cazare in cabina interioara dubla

949 Euro/persoana/sejur, cazare in cabina exterioara dubla

1149 Euro/persoana/sejur, cazare in cabina dubla cu balcon

Facilitati in cabine: Televizor care ofera programe prin satelit ESPN, CNN, BBC News (sistem interactiv de televiziune prin intermediul caruia se pot rezerva excursiile optionale, mese la restaurantele cu specific, se poate comanda room service); masa de toaleta si uscator de par; seif; aer conditionat cu termostat; baie cu dus; room service (cu plata pentru comenziile in intervalul orar 24.00 – 05.00); voltaj 110/220; telefon si minibar(cu plata).

Cabina interioara (suprafata cabina: cca 15 m²) doua paturi covertibile in pat matrimonial, zona de sedere, baie (paturi suplimentare suspendate pentru a treia si a patra persoana).

Cabina exterioara (suprafata cabina: cca 16m²) doua paturi convertibile in pat matrimonial, zona de sedere baie (paturi suplimentare suspendate pentru a treia si a patra persoana).

Cabina cu balcon (suprafata cabina: cca 17-19m²; balcon cca 5m²) doua paturi convertibile in pat matrimonial, zona de sedere, balcon, baie (unele cu pat suplimentar suspendat  iar altele cu canapea extensibila pentru a treia si a patra persoana din cabina).

Itinerar

Data

Itinerariu

Sosire

Plecare

Miercuri – 1 iunie 2016

Roma (Civitavecchia), Italia

 

17:00

Joi – 2 iunie 2016

Messina (Sicilia), Italia

11:00

20:00

Vineri – 3 iunie 2016

Pe mare

   

Sambata – 4 iunie 2016

Mykonos, Grecia

07:00

17:00

Duminica – 5 iunie 2016

Kusadasi (Efes), Turcia

07:00

17:00

Luni – 6 iunie 2016

Santorini, Grecia

07:00

17:00

Marti – 7 iunie 2016

Atena (Pireu), Grecia

06:00

18:00

Miercuri – 8 iunie 2016

Pe mare

   

Joi – 9 iunie 2016

Napoli (Capri), Italia

07:00

18:30

Vineri – 10 iunie 2016

Roma (Civitavecchia), Italia

05:00

 

 

Observatii

Detaliile legate de cabinele rezervate, respectiv numar si amplasare la bordul vasului, nu vor fi comunicate in momentul confirmarii. Cabinele sunt alocate de compania Royal Caribbean International pe puntile disponibile in momentul comunicarii listei cu numele pasagerilor, fara a putea fi ulterior modificate. Distributia cabinelor se face de catre receptia vasului, la imbarcare. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre client direct  la fata locului, pe vas.

Orice minor sub 18 ani care nu calatoreste in compania parintilor sai  trebuie sa fie acompaniat de o persoana care a implinit varsta de 21 ani si trebuie sa prezinte in momentul imbarcarii o scrisoare notariala prin care parintii isi dau acordul cu privire la calatoria minorului si autorizeaza persoana care il insoteste pe minor sa semneze in cazul aplicarii tratamentului de urgenta recomandat de doctorul de specialitate la bordul vasului.   Suplimentar, pentru a putea practica anumite activitati sportive la bordul vasului (care variaza in functie de clasa ex. perete de catarare, patinaj, role, etc) este necesar sa se mentioneze in scrisoarea notariala faptul ca adultul are drept de semnatura pentru autorizarea desfasurarii acestor activitati de catre minorul in cauza. Daca aceasta dovada scrisa nu este prezentata, accesul la bord al minorului in cauza nu va fi permis.

Parintii sau tutorii legali care calatoresc cu un minor cu un nume de familie diferit decat al acestora, sunt obligati sa prezinte un document oficial (certificat de nastere/de divort etc.), pentru a dovedi ca sunt parintii/tutorii copiilor în cauza. 

Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora.

Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania  aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar. 

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.