Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Tenerife

Oferta vara 2017

Avion din Budapesta, perioada 19 Iunie - 25 Septembrie 2017

Insula Eternei Primaveri, este cea mai mare, cea mai inalta si cea mai populata dintre cele sapte insulele din arhipelagul Canare si, desi este mai apropiata de Africa decat de Europa, ea apartine Spaniei. Cea mai mica insula este Roque del Oeste, care de fapt este numai o stânca langa insula Graciosa dar cea mai mica insula locuita este Isla de los Lobos pe care traieste numai o singura familie. In ciuda faptului ca toate insulele sunt de origine vulcanica, ele sunt foarte diferite una fata de cealalta. Originea vulcanica a insulei indica faptul ca aici exista putine plaje naturale. Cele existente se caracterizeaza prin nisip negru provenit din roca vulcanica a insulei. Cererea mare pentru spatiu de plaja a condus la crearea artificiala a unor plaje, atat cu nisip vulcanic cat si cu nisip auriu...

Citeşte mai departe: Tenerife


Thailanda

Oferta 2016

avion din Bucuresti

Supranumită Tara râsului şi a iubirii si totodata una dintre cele mai populare destinatii din Asia de sud-est, Thailanda este un regat minunat, cu temple budiste, cu o fauna salbatica exotica si insule spectaculoase. Aici sunt peste 100 de parcuri naturale, din care 20 sunt marine si numeroase plaje dintre care cele mai cunoscute sunt: Karon Beach in Phuket, Chaweng Beach in Koh Samui, Maya Bay in Koh Phi Phi. Multe dintre plaje din Thailanda sunt cu nisip fin si apa limpede, cu aspectul unor carti postale vii. Zona are un climat tropical cu trei anotimpuri distincte: cel călduros - din martie până în aprilie; cel ploios din iunie până în septembrie, dar în care sunt şanse de zile însorite, şi unul răcoros din octombrie până în februarie.

Thailanda-2 piata damnern bank harta Thailanda

Cea mai mare insulă a Thailandei, Phuket - perla...

Citeşte mai departe: Thailanda


Antalya

Oferta vara 2017

Situata la poalele munților Taurus, pe litoralul Mării Mediterane, capitala „Rivierei turcești”, Antalya este centrul administrativ al provinciei cu același nume și una din cele mai importante stațiuni de pe litoralul mediteranean. Printre obiectivele turistice majore se numară Muzeul regional al Antalyei (cu o bogată colecție arheologică), cartierul vechi al orașului, numit Kaleiçi, unde se află porțile împăratului Hadrian (sec. II), muzeul Kaleiçi (în incinta fostei biserici ortodoxe Sf.Gheorghe), mai multe moschei din perioada otomană, printre care și ruinele moscheii Korkut construită în secolul al II-lea ca și templu roman, transformat ulterior în biserică creștină și apoi, în secolul al XV-lea, în moschee ș.a. Este un important port și aeroport internațional.

antalya-1 antalya-2  

Citeşte mai departe: Antalya


Algarve

Oferta vara 2017

Portugalia in general si regiunea Algarve in special ocupa un loc de frunte in preferintele jucatorilor de golf din intreaga lumea datorita terenurilor intinse de foarte buna calitate si hotelurilor care oferta pachete combinate cazare si inchiriere echipament golf. Pentru multi, este destinatia perfecta pentru golf, tot timpul anului beneficiind de un climat favorabil.

albufeira algarve-caves-portugal map-of-the-Algarve

Algarve se afla in sudul Portugaliei, se intinde pe o suprafata de 5.411 km² si cuprinde, de la capul Cabo de Sao Vicente pana la granita cu Spania, aproximativ 200km de tarm. In timpul verii, in varf de sezon turistic, zona atrage peste un milion de vizitatori anual. Numele Algarve deriva din cuvantul arab “al-gharb”, care inseamna “vestul”, indicand radacinile acestei regiuni, odata adapostul vestic al maurilor. Centrul administrativ se afla la Faro, oras ce...

Citeşte mai departe: Algarve


Subcategorii