Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Singapore

Program de 8 zile, cu avionul

Singapore este inclus de celebra revista Lonely Planet pe prima pozitie intr-un top al tarilor care merita vizitate in anul 2015. Investitiile facute in Singapore au transformat acest oras-stat intr-o destinatie de vacanta care ofera ceva atractiv pentru orice tip de turist. Supranumit si “Orasul intr-o Gradina” este unul dintre cele mai moderne metropole din lume si un loc ideal pentru o scurta vacanta in perioada Revelionului.

Gardens by The Bay, atractiile de pe insula Sentosa printre care Universal Studios sau cel mai mare Acvariu din lume, Gradina Zoologica care se poate vizita si noaptea, sunt doar cateva dintre investitiile facute in Singapore. Clima calda, varietatea de restaurante si numarul mare de centre comerciale sunt ingredientele perfecte pentru o vacanta reusita. 

Singapore singapore 2 Insula-Sentosa

Perioada 27 Decembrie 2015 - 3...

Citeşte mai departe: Singapore


Berlin

"Traviata" la Deutsche Staatsoper Berlin - Schiller Theater

31 Decembrie 2015

Capitala a Germaniei, oras divizat in doua de sfarsitul celui de al doilea razboi mondial si reunificat in 1990 sub presiunea cetatenilor ei, indiferent de care parte a Zidului erau. Dupa cativa ani de eclipsa, Berlinul renaste si atrage pe an ce trece tot mai multi turisti prin ineditul si diversitatea atractiilor turistice, bogatia culturala si stilul de viata dinamic.

berlin berlin 038 Berlin Fernsehturm

Cu cei 368 metri ai sai, turnul de televiziune din Berlin (Fernsehturm) se regaseste printre cele mai inalte constructii din Uniunea Europeana. Turnul a fost construit in 1969 si ofera turistilor posibilitatea de a admira capitala germana de la inaltimea de 204 metri, la care este pozitionat punctul sau de observatie. De asemenea, vizitatorii au ocazia de a servi masa in restaurantul panoramic al turnului...

Citeşte mai departe: Berlin