Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Tel Aviv

Revelion 2016

TEL AVIV - TIBERIAS - BETHLEEM - QUMRAN - MAREA MOARTA - IERUSALIM - LUD

Tel Aviv Skyline Qumran-caves marea moarta

Perioada 28 Decembrie 2015 - 2 Ianuarie 2016

Ziua 1 (28.12.2015) BUCURESTI – TEL AVIV - TIBERIAS

Intalnire pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, la ora 08:15 cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa EL AL, Bucuresti (10:50) – sosire Tel Aviv (13:25). Aterizare pe Aeroportul “Ben Gurion”. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Galileea. Cana, unde vom  vizita Biserica Greco-ortodoxa, pozitionata pe locul casei lui Simion Cananitul, unde s-a petrecut prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Cina si cazare hotel GOLAN 4*/similar  in Tiberias.

Ziua 2 (29.12.2015) TIBERIAS – MUNTELE TABOR – CAPERNAUM – MUNTELE FERICIRILOR – YARDENIT

Mic dejun. Deplasare Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Greco-Ortodoxe, ridicata pe locul unde s-a petrecut “Schimbarea la fata” (tansfer maxi-taxi: 5 euro/persoana, se achita la agentie). Continuam spre Capernaum – oras denumit si “Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, Casa Sf. Petru. Tabgha, unde Isus a savarsit Minunea inmultirii Painilor si a Pestilor. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisercii Catolice . Yardenit, “locul amenajat al botezului” lui Isus. Optional, in functie de timp, temperatura si nr. solicitari, ”Croaziera” cu o copie a “Barcii lui Isus” pe apele Marii Galileii (cca. 10 eur/persoana) si vizita la Capris - fabrica de aur si diamante. Cina si cazare in Tiberias.

Ziua 3 (30.12.2015) TIBERIAS – NAZARETH –  HAIFA – TEL AVIV

Mic dejun. Deplasare la Nazaret, vizitarea Bisericii ortodoxe Sfantul Gavril, cu Izvorul Mariei si a Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare si impresionanta constructie de cult din Orientul Apropiat. Ne continuam drumul spre Haifa, urcam Munte Carmel pentru vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii), cu altarul asezat in Pestera Proorocului Ilie Tesziteanul. Parasim Haifa si ne indreptam spre Tel Aviv. Cina si cazare la hotel METROPOLITAN 4* in Tel Aviv.

Ziua 4 (31.12.2015) TEL AVIV – IERUSALIM

Mic dejun. Ierusalim. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Maslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetatii. Vizitarea  Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan.  Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cazare hotel 4* in Tel Aviv. Intre Orele 21:30 – 02:30, participare la REVELION 2016, la un Restaurant/Salon, din Tel Aviv. Se asigura transfer autocar. Bufet cu bauturi liber! Program artistic, muzica, dans, invitati surpriza!

Ziua 5 (01.01.2016) “LA MULTI ANI 2016!” TEL AVIV – BETHLEEM – QUMRAN – MAREA MOARTA

Mic dejun intarziat. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o Icoana a Maicii Domnului “Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni); continuam cu Biserica Romano – Catolica Sfanta Ecaterina. Deplasare (autocar) in desertul Iudeii,coborand spre Marea Moarta. Intrare in Jerihon, cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica  Romaneasca, cu Hramul “Tuturor Sfintiior”. Privire asupra Muntelui Carantania, unde Mantuitorul a fost Ispitit de Diavol. Marea Moarta (400 m sub nivelul Marii), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran, vechiul centru al Esenienilor. Scurta oprire la magazinul de prezentare ale cunoscutelor produse cosmetice realizate de firma AHAVA & restaurant (autoservire). Intoarcere la Tel Aviv. Cina si cazare hotel 4*.

Ziua 6 (02.01.2016) TEL AVIV – LUD – BUCURESTI

Mic dejun. Deplasare spre Lud, antica Lida cu vizitarea Bisericii Sfantului Gheorghe, unde se afla Moastele Sfantului, ca si lantul cu care a fost legat. Transfer la Aeroportul International Ben Gurion, pentru formalitatile de plecare. Decolare cursa EL AL ora 19:40, cu aterizare la Bucuresti /Otopeni la ora 22:35.

TARIF: 699 Euro/persoana, cazare in camera dubla

Supliment camera single 260 Euro

Tarif calculat pentru un grup minim de 35 persoane. (Supliment grup 29-34 persoane, 25 Euro/persoana; supliment grup 25-29 persoane, 55 Euro/persoana)

Servicii incluse:

-transport avion Compania EL AL Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

-asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire/ plecare

-5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) la hotel 4*, dupa cum urmeaza: 2 nopti Tiberias, 3 nopti Tel Aviv

-intrari la obiectivele precizate in program

-transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului

-ghizi locali, vorbitori de limba romana la pricipalele obiective din Bethleem si Ierusalim, specializati in actiuni turistice si pelerinaje

-insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:

-taxele de aeroport 155 Euro/persoana, se achita la agentie – pot suferi modificari

-Masa Festiva de  Revelion 2016 (cu program artistic): 120 Euro/persoana – obligatorie, se achita la agentie

-transfer taxi/microbuz Muntele Tabor: 5 Euro/persoana, se achita la Agentie

-“tips” (bacsisuri) obligatorii in zona: 25 Euro/persoana, se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale

-asigurare medicala/storno

Observatii

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei (sa schimbe ordinea de vizitare a unor obiective sau sa inlocuiasca partial unele vizite)

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Israel, conform standardelor proprii.

Autoritatile israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere.

Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii.

Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif,  etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

 

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.