Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Franta

Serre Chevalier 

31 Decembrie 2016 - 7 Ianuarie 2017

serre-chevalier serre-chevalier ski

Este unul dintre cele mai întinse domenii de schi din Franța. Stațiunea se situează între 1200 și 2800 m altitudine și însumează 250 km de pârtii pentru toate categoriile de schiori. Pentru începători există pârtii excelente lângă Villeneuve, cei intermediari se pot bucura de peisajul oferit de Parcul National Des Ecrins în timp ce schiază pe pârtiile roșii din Prorel, Aiguillet și Enduit. Schiorii experimentați vor îndrăgi pârtia neagră "Olympic Luc Alphand". Serre Chevalier este recunoscută ca destinație de top pentru snowboarderi datorită numeroaselor posibilități de off-piste.

Domeniul deține 102 pârtii dintre care 13 pârtii negre, 37 pârtii roșii, 28 pârtii albastre și 24 pârtii verzi, 62 de instalații pe cablu și una dintre cele mai performante tehnici pentru zăpadă artificială. Serre Chevalier este alcătuit din 4 stațiuni principale: Briancon, Chantemerle, Villeneuve și Monetier-les-Bains, fiecare oferindu-vă un farmec special și unic pentru a vă face vacanța cât mai frumoasă. De la intimitatea Monetier-ului până la ambianța cosmopolită a Briancon-ului, Serre Chevalier oferă o serie de facilități atât pe pârtiile de schi cât și înafara acestora.
Apre-ski-ul în Serre Chevalier este asigurat de baruri cu muzică live, printre care cel mai cunoscut este La Grotte Yeti, iar dintre cluburi: La Baita și Bam Bam. Alte activități de care vă puteți bucura în Serre Chevalier sunt: fitness, saună, jacuzzi, patinoar (Chantemerle și Villeneuve), piscină interioară încălzită (Villeneuve).

 

Tarif: 330 Euro/persoana/7 nopți cazare + 6 zile skipass

În cazul în care un apartament nu se va ocupa în totalitate, veți avea 2 opțiuni:

-achitați locul/locurile goale

-vi se repartizeaza o alta persoana în apartament. 

Locul gol: 160 euro

 

Servicii incluse:

- cazare 7 nopți în apartamente de 4/6/8 persoane în cadrul rezidenței Chalets du Jardin Alpin

- 6 zile skipass domeniul Serre Chevalier

Nu sunt incluse:

- masa

- transport

- taxa de stațiune aprox. 0,75 euro/persoana/zi

- garanție: aprox. 60-70 euro/persoana/sejur care se achită la fața locului și care se returnează la aprox. o săptămână de la întoarcerea în țară în cazul în care apartamentul se va preda curat și fără daune. * Daca nu mai aveți chef să faceți curat la plecare, trebuie doar să duceți gunoiul și să plătiți taxa de curățenie.

- taxa de curățenie (opțională): 55-90 euro/apartament

- lenjerie de pat și prosoape: contra cost (opțional)

- produse de curățenie

* Ce înseamnă un apartament curat? Trebuie să aspirați și să ștergeți cu mopul, să lăsați vasele curate și să duceți gunoiul. În caz contrar se poate reține de către proprietar o anumită sumă din garanție. 

 

CHALETS DU JARDIN ALPIN / VILLENEUVE

les chalets

Situat lângă teleschiul Pontillas, Les Chalets du Jardin Alpin oferă studiouri și apartamente în sistem self-catering, cu balcon sau terasă. Apartamentele și studiourile au o zonă de relaxare și sufragerie cu o canapea. Fiecare include o baie privată cu duș sau cadă și toaletă. Chicineta este dotată cu un cuptor, aragaz și mașină de spălat vase.

Apartament pentru 4 persoane: 28 m2, 2 paturi suprapuse in alcov + canapea extensibila pentru 2 persoane in living
Apartament pentru 6 persoane: 45 m2, 2 paturi single in alcov/dormitor + 1 pat dublu in dormitor + canapea extensibila pentru 2 persoane in living
Apartament pentru 8 persoane: 61 m2, 2 paturi single in alcov/dormitor + 2 paturi single in dormitor + 1 pat dublu in dormitor + canapea extensibila pentru 2 persoane in living. 2 bai.

Oaspeții vor găsi restaurante la 900 de metri de proprietate. Les Chalets du Jardin Alpin se află la 7 km de centrul orașului Briançon, unde oaspeții pot vizita citadela Vauban. O piscină publică este la 220 de metri și un patinoar se găsește la 3,5 km de proprietate. Stația de ski bus gratuit este chiar în fața proprietății.

 

Tarife transport:

Transport cu autocarul: Cluj-Napoca - 120 Euro, *București - 150 Euro , *Timișoara - 120 Euro
Transfer de la aeroporturile: **Milano Linate, Milano Bergamo - Orio al Serio, Milano Malpensa, Torino Caselle - 85 Euro
Transport echipament de ski/snowboard *** - 25 Euro/echipament (skiuri+clăpari/placă+boots + cască) - pentru cei care aleg ca și variantă de transport autocarul din țară, transportul echipamentului este inclus în preț. 

* Plecarile din București și Timișoara se asigură pentru grup de minim 30 de persoane. În cazul în care grupul este mai mic, plecarea se va face din Cluj-Napoca pentru cei din București cu returnarea diferenței de 30 de Euro, respectiv Oradea pentru cei din Timișoara.

** Înainte de a vă achiziționa biletele de avion vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea orarului de zbor.
Va rugam sa aveti în vedere faptul că transferurile nu sunt private, în autocarele de transfer sunt comasate mai multe orare de zbor de la diferite aeroporturi, astfel vor fi din păcate situații în care va trebui să așteptați mai multe ore în aeroport. Vă promitem, însă că vom face tot posibilul să scurtăm timpii de așteptare! 

*** Pentru cei din Cluj Napoca echipamentele se vor preda cu aprox. 1 săptămână înainte de începerea sejurului la sediul agenției de pe Calea Turzii nr. 16. Cei din alte orașe vor trebui să trimită echipamentele prin curier la sediul agenției (costurile curierului vor fi suportate de catre client). Acestea trebuie să ajungă la sediul agenției până lunea din săptămâna plecării.

Condiții de rezervare:

- la rezervare se achită un avans de 100 euro, iar diferența de plată până cu o lună înainte de plecare.

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.