Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Turism balnear la Heviz, Ungaria

Oferta 2020

Statiune situata pe malul lacului cu acelasi nume, la capatul de vest al lacului Balaton, in regiunea Zala, la 194 km distanta de Budapesta. Lacul termal Heviz este al doilea ca marime in lume, avand o suprafata de 47.500 mp. Fluxul de apa este foarte puternic si se considera ca apa lacului este improspatata si completata zilnic, caldura ei provenind de la un crater scufundat la 38 m. Fauna si flora sunt unice în Lacul Hévíz datorita compozitiei chimice si a temperaturii apei, care este usor radioactiva si contine compusi sulfurici si oxigen, (aici traiesc mai multe specii de alge caracteristice doar acestui lac, unice in lume). Efectul curativ al apei a fost cunoscuta de pe vremea romanilor, descoperirile arheologice venind in sprijinul acestor afirmatii.

heviz02 heviz 1 heviz 3

Tratamentul balnear complect a fost dezvoltat in timp ca un fel unic de ingrijire medicala, care se bazeaza pe trei principii: efectul curativ natural al lacului, ingrijirea medicala profesionala, diagnosticul medical corect. Denumita si "Mecca vindecarii" ofera tratamente pentru urmatoarele afectiuni: reumatism, afectiuni cronice ale articulatiilor, afectiuni neurologice si ale sistemului nervos central, recuperarea paraliziilor si a traumelor fizice, afectiuni ginecologice - sterilitate.

Exista o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber, de la concerte si expozitii pana la reprezentatii de opera si dans. In luna august are loc Festivalul vinului. Nu trebuie ratata o vizita la castelul baroc al familiei Festetics din Kaszthely, transformat in muzeu, in parcurile caruia au loc concerte de-a lungul verii.

Pentru cei pasionati de arhitectura, se poate face o vizita la fortaretele de la  Sumeg si Szigliget. In plus, panorama Balatonului, vazuta de la inaltime, incanta cu siguranta pe toti iubitorii de natura

Alta curiozitate a zonei este orasul Tapolca, cu cele doua lacuri ale sale, unul subteran, care poate fi strabatut cu barca si altul aflat in localitate, inconjurat de case pitoresti.

Bodacsony este cea mai cunoscuta regiune viticola a zonei Balaton, pe pantele acestui fost vulcan , inalt de 437 m, fiind o multime de crame si bodegi care ii asteapta pe vizitatori.

Cea mai mare parte a comorilor naturii, flora si fauna, grotele, se afla pe teritoriul Parcului National, aici fiind si o multime de trasee turistice.

 

HUNGUEST HOTEL HELIOS 3*+

helios hotel heviz 21 hunguest room

Hotelul este situat la 800 m de centrul orasului si de lacul termal, în mijlocul unei rezervatii naturale de 6,5 ha.

Cazare : hotelul este compus din 2 cladiri: Hotel Helios Anna si Hotel Helios Benjamin

Fiecare hotel dispune de apartamente, camere single si double cu grup sanitar propriu, radio, televizor, telefon, minibar iar cele din Hotel Helios Anna au balcon si seif.

Masa :restaurantul Borostyán ofera meniuri cu specific unguresc, internationale si vegetariene. Dupa-amiaza hotelul ofera clientilor cafea si prajituri gratuite. În holul hotelului, bar cu muzica live. În apropiere se afla cateva restaurante si night-cluburi.

Facilitati:telefax, xerox, seif, schimb valutar, coafor, salon de frumusete, dentist, magazin de souveniruri, sauna, solar, masaj, teren de tenis, închirieri biciclete, sali de conferinte, scena.

Tratament : hotelul dispune de un centru medical care ofera tratamente de baza.

Tarife în Euro/persoană

 

 

heviz map

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.