Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Turism balnear la Tapolcza, Ungaria

Oferta 2020

Este o statiune balneo-climaterica aflata în suburbiile orasului Miskolc, 182 km de Budapesta si 358 km de Timisoara, in nord-estul Ungariei, fiind al treilea oras ca marime al tarii. Primele mentionari ale asezarii vin din jurul anilor 1200. Apele sale termale usor radioactive sunt renumite din vremuri medievale datorita rezultatelor bune în tratamentul problemelor de inima si ale sistemului nervos, hipertensiune si dereglari de digestie.

tapolcza_2   tapolcza-pestera   termal-tapolcza

Situat intr-un cadru natural pitoresc , strandul Barlangfurdo (Baia din Pestera), unic in Europa, asteapta vizitatorii pe tot parcursul anului.
Pa langa strandul cu cele 5 bazine cu apa de 30-33° C amenajate in pestera, un bazin intern cu apa termala de 33° C si altul tot intern cu apa termala de 35° C, ofera vizitatorilor o posibiltate de relaxare de neuitat chiar si in timpul lunilor de iarna. In sezonul de vara strandul dispune de 3 bazine pentru adulti si 2 bazine pentru copii.

  

HUNGUEST HOTEL PELION 4*

pelion pelion_room

Hotelul este situat central într-un parc de 4 ha.

Cazare: 228 camere, dintre care 212 camere double, 8 apartamente, 4 suites cu jacuzzi si 4 camere pentru handicapati. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, telefon international, televizor (HBO), minibar, acces la internet, aer conditionat.

Masa: restaurantul hotelului ofera meniuri cu specific unguresc si international.

Agrement : 2 terenuri squash, 3 terenuri de tenis, teren de badminton, sala de fitness, sala de gimnastica, minigolf, jacuzzi, piscina termala, piscina pentru copii, sauna, infra-sauna, biosauna, piscina pentru scufundare, baie cu aburi, masaj, sala de cosmetica, coafor, solar.

Facilitati: parcare pentru 228 de autoturisme si 3 autocare, magazin de souveniruri, business centre, transfer, babysitter, gradinita pentru copii cu piscina pentru copii, sala de conferinte.

Tratament : terapie în pestera, hydroterapie, gradina de iarna, electroterapie, masaj medical, 2 sali de fizioterapie, control reumatologic, cabinet stomatologic. Parametrii microclimei pesterii sunt constante, fara factori daunatori de dinafara. Aerul este lipsit de poleni si temperatura este constanta (14-16°C)

Tarife în Euro/persoană

 

  miskolc

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.