Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Turism balnear la Zalakaros, Ungaria

Oferta 2020

Una dintre cele mai cunoscute statiuni balneare ale Ungariei, cu o istorie de 750 ani, Zalakaros e bine cunoscuta in Europa pentru apele ei termale, curative. Aflata la numai 20 km de lacul Balaton, foarte aproape de Parcul National Kis Balaton, e usor de ajuns cu masina din Budapesta (aprox o ora si jumatate). Inconjurata de vii si livezi, orasul incanta cu parcurile lui bine ingrijite, pline de flori, aerul curat, atmosfera linistita si calma. Statiunea si-a creeat un renume datorita apelor sale, unele dintre cele mai bune din Europa, cu bai termale bune pentru orice varsta, care imbie la agrement si odihna.

zalakaros07 zalakaros1 zalakaros2

Aproape un milion de turisti anual, vin sa-si recapete fortele, sa-si vindece trupul bolnav sau pur si simplu sa-si reincarce bateriile pentru viata de zi cu zi. Apele termale sunt recomandate pentru tratamentul artritei cronice, boli ginecologice cronice, dentare, reumatice, ortopedice inainte si dupa interventii chirurgicale, operatii neurologice.

De vazut:

Viile Sf.Urban - botezate dupa patronul producatorilor de vin, viile se intind pe dealurile inconjuratoare si in beciurile vechi s-au amenajat taverne unde se poate degusta vinul traditional al regiunii.

Capela Sf.Anna - aflata in centrul vechi al orasului, inconjurat de cladiri vechi, renovate.

Biserica Noua - construita in 2006, locul unde se organizeaza multe concerte de orga.

Baia termala Granit: are o suprafata de 5000 mp, din care 1500 mp este acoperita si functioneaza si în timpul iernii. În incinta baii termale sunt piscine interioare si exterioare, piscine termale, piscine pentru copii, tobogane, sauna, infrasauna, teren de joaca pe strand. În timpul verii au loc programe pentru toate generatiile. 

HUNGUEST HOTEL FREYA 3*                   

hunguest hotel freya zalakaros freya room

Hotelul se afla într-un parc bine îngrijit langa baile termale si centrul orasului.

Cazare:156 camere, dintre care 150 camere double si 6 apartamente. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, balcon, telefon international, televizor si minibar. Pat suplimentar la cerere.

Masa : restaurantul hotelului ofera meniuri cu specific unguresc, diabetice si vegetariene. Bar Espresso si bar.

Agrement : tenis, vanatoare, pescuit.

Facilitati: telefon, telefax, xerox, parcare, schimb valutar, seif, magazin de souveniruri, coafor, sauna, masaj, taxi service si salon de frumusete.

Tratament : apele termale din fantânile D6, D7 au o temperatura de 96°C si sunt folosite în scopuri medicale, cea din fantâna ZK 9 are o temperatura de 47°C. Tratamente: hidroterapie, tratamente medicale speciale, masaj, electroterapie.

Tarife în Euro/cameră

 

map zalakaros hu

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.