Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Asigurari medicale de calatorie

Daca va doriti o vacanta sau o calatorie fara griji, EUREKA REISEN si MONDIAL ASSISTANCE va ajuta!

Asigurarile medicale de calatorie sunt un strict necesar pentru calatoriile din afara tarii. Fie ca este vorba de o excursie cu familia, o calatorie de afaceri sau munca in strainatate, asigurarea medicala de calatorie este recomandata pentru toti.

In cazul acestei polite, asiguratorul plateste cheltuielile medicale sau de repatriere ca urmare a accidentarii sau imbolnavirii asiguratului in timpul deplasarii in strainatate.  Contractul de asigurare se incheie inainte ca asiguratul sa paraseasca tara, iar prima de asigurare trebuie platita integral, dupa care se va emite polita de asigurare. Asigurarea medicala poate fi incheiata de persoanele fizice sau juridice cu domiciliul in Romania.

Ce acopera asigurarea medicala de calatorie CLASIC ? incepand de la 29.00 lei

-cheltuieli...

Citeşte mai departe: Asigurari medicale de calatorie


Bilete de avion

Agentia de turism Eureka Reisen va ofera bilete de avion pentru orice destinatie, cu orice companie aeriana, cu plecare din Timisoara, Budapesta, Bucuresti, Viena, Belgrad etc.

Companii aeriene care opereaza zboruri pe aeroportul din:
- Timisoara: Carpatair, Lufthansa, Tarom, Wizzair.
- Budapesta: Aer Lingus, Aeroflot Russian Airlines, Aerosvit Ukrainian Airlines, Air Berlin, Air France, KLM, Air Malta, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Clickair, Czech Airlines, Delta Air Lines, EasyJet, Egyptair, EL AL Israel Airlines, Finnair, Germanwings, Hainan Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa.


Servicii pentru companii

Datorita seriozitatii si eficientei cu care raspundem solicitarilor, suntem un partener de încredere pentru colaboratorii nostri, dând dovada de flexibilitate si solicitudine în relatiile cu acestia. Companiilor care ne aleg ca si furnizor de programe de calatorie, le propunem o gama variata si completa de servicii care au la baza orientarea permanenta spre cerintele clientilor, in vederea optinerii raportului optim dintre calitate si prêt.

La baza activitatii noastre stau parteneriate încheiate cu furnizori de servicii turistice din tara si din strainatate, care sunt în masura sa ofere servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, care adapteaza programele turistice interne si internationale întocmai cerintelor si intereselor clientilor nostri.

Tipuri de servicii

- ticketing - bilete de avion intern si international

- rezervări hoteliere in ţară şi...

Citeşte mai departe: Servicii pentru companii