Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Senior Voyage Malta

senior voyage

SENIOR VOYAGE este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) – implicit si romanii – pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai cunoscute locuri turistice pline de istorie in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai. Daca ai intrat in club, inseamna ca poti pleca intr-o vacanta premium la preturi incredibil de mici. Vei avea ocazia sa vezi locuri unice si sa impartasesti experienta cu alti seniori din toate colturile Europei. Pentru ca totul sa fie usor si accesibil pentru toti, grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays subventioneaza si negociaza costurile calatoriei facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa. Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

MALTA – ST PAUL’S BAY – MOSTA –

Citeşte mai departe: Senior Voyage Malta


Tenerife

Oferta vara 2017

Avion din Budapesta, perioada 19 Iunie - 25 Septembrie 2017

Insula Eternei Primaveri, este cea mai mare, cea mai inalta si cea mai populata dintre cele sapte insulele din arhipelagul Canare si, desi este mai apropiata de Africa decat de Europa, ea apartine Spaniei. Cea mai mica insula este Roque del Oeste, care de fapt este numai o stânca langa insula Graciosa dar cea mai mica insula locuita este Isla de los Lobos pe care traieste numai o singura familie. In ciuda faptului ca toate insulele sunt de origine vulcanica, ele sunt foarte diferite una fata de cealalta. Originea vulcanica a insulei indica faptul ca aici exista putine plaje naturale. Cele existente se caracterizeaza prin nisip negru provenit din roca vulcanica a insulei. Cererea mare pentru spatiu de plaja a condus la crearea artificiala a unor plaje, atat cu nisip vulcanic cat si cu nisip auriu...

Citeşte mai departe: Tenerife


Thailanda

Oferta 2016

avion din Bucuresti

Supranumită Tara râsului şi a iubirii si totodata una dintre cele mai populare destinatii din Asia de sud-est, Thailanda este un regat minunat, cu temple budiste, cu o fauna salbatica exotica si insule spectaculoase. Aici sunt peste 100 de parcuri naturale, din care 20 sunt marine si numeroase plaje dintre care cele mai cunoscute sunt: Karon Beach in Phuket, Chaweng Beach in Koh Samui, Maya Bay in Koh Phi Phi. Multe dintre plaje din Thailanda sunt cu nisip fin si apa limpede, cu aspectul unor carti postale vii. Zona are un climat tropical cu trei anotimpuri distincte: cel călduros - din martie până în aprilie; cel ploios din iunie până în septembrie, dar în care sunt şanse de zile însorite, şi unul răcoros din octombrie până în februarie.

Thailanda-2 piata damnern bank harta Thailanda

Cea mai mare insulă a Thailandei, Phuket - perla...

Citeşte mai departe: Thailanda


Antalya

Oferta vara 2017

Situata la poalele munților Taurus, pe litoralul Mării Mediterane, capitala „Rivierei turcești”, Antalya este centrul administrativ al provinciei cu același nume și una din cele mai importante stațiuni de pe litoralul mediteranean. Printre obiectivele turistice majore se numară Muzeul regional al Antalyei (cu o bogată colecție arheologică), cartierul vechi al orașului, numit Kaleiçi, unde se află porțile împăratului Hadrian (sec. II), muzeul Kaleiçi (în incinta fostei biserici ortodoxe Sf.Gheorghe), mai multe moschei din perioada otomană, printre care și ruinele moscheii Korkut construită în secolul al II-lea ca și templu roman, transformat ulterior în biserică creștină și apoi, în secolul al XV-lea, în moschee ș.a. Este un important port și aeroport internațional.

antalya-1 antalya-2  

Citeşte mai departe: Antalya


Subcategorii