Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Rovaniemi

VARA FA-TI SANIE...PENTRU RENI !

Stii bine ca si Mos Craciun mestereste toata vara jucarii pentru cei mici. Acum e cel mai bun moment sa cumperi o vacanta in Laponia. Nu de alta, dar peste vreo cateva saptamani nu vei mai gasi locuri nici daca ii scrii lui Mos Craciun. Perioada? Bineinteles ca de Craciun e totul ocupat (iar preturile sunt prohibitive) dar anul acesta 30 noiembrie pica lunea iar 1 decembrie martea, deci numai bine pentru o scurta vacanta in care poti sa-i inmanezi personal scrisoarea lui Mos Craciun.

rovaniemi-lapland joulumaakuva finland rovaniemi map

Perioada 27 Noiembrie - 1 Decembrie 2015 

TARIFE

1950 Euro/familie - cazare in hotel Scandic Rovaniemi 3*

2070 Euro/familie - cazare in hotel Santa Claus 4*

Tarifele reprezinta costul total per familie (2 adulti si un copil de maxim 11 ani) si includ:

- bilete de avion cu plecare din Budapesta (inclusiv taxe)

- 4 nopti...

Citeşte mai departe: Rovaniemi


Budapesta

Targul de Craciun

16 Decembrie 2017 - in dupa-amiaza acestei zile ne vom bucura de o plimbare prin Piata de Crăciun, care este cea mai mare din Ungaria, la  o mica  distanta de Dunăre. In 2008 a luat premiul pentru cea mai frumoasa Piata de Craciun dintre pietele din capitalele europene. Mirosul de Kürtőskalács de casă (produs de patiserie tipic), carne prăjita, si langos cu unt, aburi de vin fiert se ridică de la Piata Vörösmarty în cursul perioadei de Advent.

piata-de-craciun-bazilica-st-stefan

Numarul mare al turistilor care aleg Budapesta ca destinatie a concediilor atesta faptul ca "Perla Dunarii" este unul dintre cele mai frumoase orase din lume, cu o identitate complexa, o impletire a traditiilor, a noului si vechiului. Arhitectura deosebita, bulevardele largi, parcurile somptuase si oamenii preocupati sa asigure o sedere cat mai placuta turistilor, sunt cateva...

Citeşte mai departe: Budapesta