Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Circuit Africa de Sud

Circuit cu transport, avion din Budapesta

Republica Afirca de Sud este un stat multinational, cu popoare diverse, culturi si limbi foarte variate. Tara din emisfera sudica adaposteste atractii cât pentru un întreg continent. Are o fauna deosebit de variata de la speciile saunei pâna la pinguinii din sudul tarii. principalele atractii sunt: rute safari superbe, traditiile triburilor, mine de aur, diamant si pietre pretioase, orase moderne.

Durata: 11 zile, 9 nopti
Date de plecare: 13-23.01.; 10-20.02.; 13-23.03.
Transport: zbor regulat Budapesta-Johannesburg-Budapesta, cu 1 transbordare, în cursul circuitului cu autocar cu AC.
Cazare: hotel superior de categorie mijlocie.
Masa: demipensiune, în timpul zborului masa cf perioadei zilei
Ghidaj: ghid în limba maghiara
Grum minim: 15 persoane

PROGRAM

Ziua 1 – Plecare spre Johannesburg, conform orarului de zbor. Sosire seara târziu, transfer la hotel.

Ziua 2 – Plecare spre Sun City, prin oras. Sosire la Sun City, tur informativ, ocuparea camerelor. Sun City, orasul situat la cca 2 ore de Johannesburg întruchipeaza luxul si viata casinourilor. A fost fondat de catre un miliardar în industria hoteliera în 1979. Complexul se învecineaza cu Parcul natural Pilanesberg. În timpul zilei timp liber la Sun City. Program facultativ: 3 ore pânda de animale, dimineata sau dupa amiaza, cu jeepuri safari si însotitor calificat. Cazare Sun City în hotel de categorie medie, cu piscina mare.

Ziua 3 – Dupa mic dejun calatorie spre Johannesburg. Pe drum vizita program cultural traditional în satul cultural Lesedi (11.30). În acest sat traiesc 5 familii din 5 triburi sud-africane diferite (zulu, xhosa, sotho, pedi si nbele) care îsi prezinta cultura proprie, traditiile, dansurile, iar dupa care se serveste un prânz african tip bufet. Dupa masa plecare spre Pretoria. Tur de oras Pretoria cu vizitarea principalelor atractii: Monumentul Voortrekker, Piata Bisericii, Melrose House (casa fostului presedinte Pal Kruger), si cladirea guvernului Union Building. Calatorie spre Johannesburg, program liber în cartierul Sandton. Vizita la o manufactura de prelucrare a diamantului „African Romance”. Cazare la Johannesburg.

Ziua 4 – Dupa micul dejun transfer la aeroportul Johannesburg, plecare spre orasul George situat pe Garden Route. Dupa sosire transfer la Mossel Bay. Vizita la muzeul marelui explorator Bartolomeo Diaz. Primii europeni (portughezi) ajunsi în Africa au calcat prima data, în 1488, pe pamântul continentului negru aici, la Mossel Bay. Cazare pe malul Oceanului Indian, la Mossel Bay.

Ziua 5- Dupa mic dejun vizita la o fabrica de prelucrat stridii, unde putem savura renumitele stridii de knysna lânga un pahar de sampanie. Dupa acesasta calatorie spre statiunea Plettenberg Bay pentru a baie de soare si înot, daca vremea ne permite. Program facultativ: vizita la rezervatia de maimute Monkeyland aflat la 17 km. Dupa amiaza târziu întoarcere la locul de cazare. Alt program facultativ: seara plimbare cu barca pe laguna

Ziua 6- Mic dejun, dupa care program liber, cumparaturi. Program facultativ: excursie într-o rezervatia naturala de 3000 ha, aflat la 25 km. În parc traiesc 25 specii de animale. Posibilitate de observare a animalelor, pânda, safari cu jeep-ul, sau observarea rechinilor din elicopter. Cazare la Mossel Bay.

Ziua 7- Dupa mic dejun plecare prin pasul Quetenica la Oudtshoorn, capitala fermelor de struti, în semidesertul Kiskaroo. Vizita la o ferma de struti, cu prezentarea vietii acestor pasari. Program facultativ:

vizitarea dupa prânz a pesterii Cango. Plecare spre Calitzdorp, capitala brandy-ului sud-african. Degustare de brandy, apoi plecare spre Cape Town. Cazare.

Ziua 8- Mic dejun urmat de un tur de oras de ½ zi cu vizitarea principalelor puncte de interes din oras: primaria, vechea fortareata, Company garden, Parlamentul, dupa care incursiune în cartierul Bo Kaap si vizita în port. Program facultativ: excursie pe table Mountain, pentru a admira panorama. În continuare timp liber, sau posibilitati facultative: vizita la Acvariul Oceanul Albastru, sau excursie cu vaporul la insula Robben, aflata la 11 km distanta. Program facultativ: High-tea în hotelul de 5 stele Mount Nelson Hotel

Ziua 9- Mic dejun, dupa care program liber. Program facultativ; excursie combo de 1 zi pe peninsula Cape, coraziera la insula Focilor, observarea pinguinilor, degustare de vin. Seara: cina de adio. Cazare la Cape Town.

Ziua 10 – Mic dejun, apoi program liber, seara plecare spre Budapesta

Ziua 11 – Sosire la Budapesta.

PRET EUR/PERSOANA

Circuit Africa de Sud - Caleidoscop

loc în camera DBL/persoana

1779

supliment SGL

405

Tariful include: biletul de avion pe ruta mentionata, în Africa de Sud cu autocar dotat cu aer conditionat, cazare ?i masa conform hotelului ales, participare la programele descrise (tur oras informativ Johannesburg, Sun City, Pretoria, Cape Town, intrare în Satul Cultural Lesedi, vizita ferm?ade struti, vizita pestera Cango, degustare vin si brandy, intrare la Muzeul Diaz, ghid local în limba maghiara.

Tariful nu include: taxa de aeroport 535 EUR/persoana, taxa de rezervare 5 EUR/persoana, asigurare storno, asigurare medicala, suplimentul kerosen 60 EUR/persoana, bacsisurile, programe facultative, bacsisuri 

Cetatenii români pot calatori în Africa de Sud în baza unei vize de intrare obligatorii. Viza se obtine numai de la misiunile Africii de Sud acreditate în strainatate si se acorda, de regula, cu o valabilitate de 3 luni.


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.