Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Grecia

Circuit cu sejur in Peloponez

sf spiridon corfu patra Aegina-port

Data de plecare 21 Iulie 2017

Ziua 1. Plecare din Timisoara dimineata devreme. Tranzit Serbia. Sosire si cazare seara pe Riviera Olimpului.

Ziua 2. Mic dejun.  Plecare spre Thessaloniki, cel mai mare si mai frumos oras al Macedoniei – loc in care vom vedea Statuile lui Alexandru Macedon si a tatalui sau Filip al II-lea, creatorul armatei cu care fiul sau a cucerit lumea, Arcul lui Galerius, Rotonda, Turnul Alb, Agora, Portul si faleza cu strada Nikis, Vechile ziduri de aparare bizantine, Biserica Sf Dumitru, Sf Sofia, Sf Grigore Palama etc. Vizita la Manastirea de la Suroti si apoi plecam spre Atena. Poposim in Valea Tembi la Schitul Sf. Paraskevi. Cazare in Atena. Seara, timp liber.  

Ziua 3 Mic dejun. Opţional croaziera in Insula Aegina pentru vizita la Biserica Sf. Nectarie, precum si la Templul zeitei Atena-Afaia. Timp liber in orasul port Aegina. Revenim in Atena si incepem turul de oras pentru a vedea Parlamentul, Templul lui Zeus, Stadionul Olympic, Academia, Biblioteca, Universitatea, pietele Omonia si Syntagma, Platul Zappion, Arcul lui Adrian si pe langa celelalte unica Acropolis, edificiu ce a fost ridicat pentru eternitate…Aici pot fi vazute Propileele, Templul Atenei, Parthenonul, Erechteionul si Cariatidele, precum si Muzeul. Admiram Atena din cele mai frumos punct al ei - Areopagul, locul in care Sf. Pavel a facut prima minune in Atena. Coboram apoi la poalele Areopagului si ne indreptam spre cartierele traditionale ale orasului: Plaka si Monastiraki. Cazare in Atena.

Ziua 4. Mic dejun. Primul popas va fi la Canalul Corint, cel ce strabate istmul cu acelasi nume situat langa vechea cetate a Corintului este una dintre marile realizari ale ingineriei moderne in Grecia. Vedem din acest punct atat apele Marii Egee cat si ale Marii Ionice. Continuam drumul prin Peloponez spre Teatrul Epidauros. Poposim apoi in Nafplio, fosta capitala a Greciei pentru o scurta perioada pentru a admira frumusetea golfului, a livezilor nesfarsite de portocali, a fortificatiilor construite de venetieni sau pentru a savura o delicioasa inghetata in oras. Trecem apoi pe langa Argos si Micene a caror ruine inca sfideaza timpul. Seara sosire in  Rodini. Cazare pe malul marii. Cina.

Ziua 5 si 6 Mic dejun, plaja, timp liber, cina.

Ziua 7. Mic dejun. Optional excursie in insula Zakynthos. Traversam cu ferrybotul marea spre insula si putem face un circuit al coastelor insulei cu barca. Vedem Navagio- celebra plaja cu nisip fin si epava, apoi plajele unde vin testoasele caretta-caretta. Timp liber in Zante – capital insulei. Retur la Rodini. Cina.

Ziua 8. Mic dejun, plaja, timp liber, cina.

Ziua 9. Mic dejun. Vizita in Patras la Catedrala Sf Andrei, unde sunt moastele sfantului. Traversam marele pod Rio–Antirio peste Golful Corint si ne indreptam spre Nord, pe langa mare. Vizitam Parga si Lefkada. Seara ajungem in Kalambaka. Cazare

Ziua 10. Mic dejun. Vizitam un atelier de icoane si urcam apoi spre Meteora. Relieful zonei, de o frumusete deosebita, se imbina extraordinar cu atmosfera creata aici de vechile manastiri construite cu sacrificii uriase in varfurile stancilor. Vizite la Manastirile Marele Meteor si Sfntul Stefan. Plecare spre tara. Sosire in timpul noptii.

TARIF: 420 Euro + 200 lei/persoana

Servicii incluse:

-transport autocar climatizat

-9 nopti cazare cu mic dejun

-5 cine

-asistenta turistica

Nu sunt incluse:

-excursia pe insula Aegina (30 euro/persoane)

-taxele de intrare in obiectivele turistice

-excursii optionale

-asigurarea medicala/storno

meteora-03 atena 04

 

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.