Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Anglia - Belgia

MELK, NURNBERG, KOLN, BRUXELLES, ANVERS, BRUGES, CANTERBURY, LONDRA, GREENWICH, WINDSOR, OXFORD, STRASBOURG, MUNCHEN, SALZBURG, VIENA 

Canterbury_Cathedral gara_anvers_belgia ghent_gate_bruges_belgia

PLECARI: 30 Iulie, 16 August 2017

Ziua 1 Timisoara/Arad-Budapesta-Melk-Nurnberg

Ora 03.00, plecare din Timisoara/03.40 Arad. Se tranziteaza Austria, cu o scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oras: Zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schoner Brunnen, Biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Cazare in zona Nurnberg.

Ziua 2 Nurnberg-Koln-Bruxelles

Mic dejun. Plecare spre Bruxelles. Se tranziteaza Germania, cu o scurta oprire în Koln pentru a admira maretia impresionanta a Catedralei - cea mai mare de pe teritoriul Germaniei, ale carei fundatii au fost puse în anul 1248. Ajunsi în capitala Belgiei ne începem vizita cu: Palatul Regal, Palatul de Justitie, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Cazare în zona Bruxelles.

Ziua 3  Anvers-Bruges-Canterbury-Londra 

Mic dejun. Plecare spre Anglia. Pe traseu se poate organiza excursie optionala (20 euro) la Anvers, al doilea oras ca marime al Belgiei, pentru a descoperi Grote Markt, cu Primaria, Catedrala (cea mai importanta din Belgia) si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Programul optional continua cu Bruges unde admiram Primaria, Turnul Belfort, Biserica Sf. Maria din Bruges care adaposteste « Fecioara » lui Michelangelo. Traversarea Canalului Mânecii cu ferry boat-ul. Oprire la Canterbury, capitala eclesiastica a Angliei, în atmosfera medievala dominata de renumita Catedrala. Seara sosire si cazare la Londra.

Ziua 4 Londra-Greenwich

Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussaud's- Muzeul figurilor de ceara, British Museum.Timp liber la dispozitia turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Optional, deplasare catre Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra

Ziua 5 Londra-Windsor-Stratford-Oxford

Mic dejun. Timp liber în Londra sau optional (12 euro) excursie la Windsor. Se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Excursia optionala continua spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25 €), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelasi hotel la Londra.

Ziua 6 Londra-Strasbourg

Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. Traversam Franta. În cursul serii sosire în Strasbourg. Optional, croaziera cu vaporasul pe râul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France si Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg.

ZIua 7 Strasbourg-Munchen-Salzburg

Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu Catedrala Notre Dame de Strasbourg si Palatul Rohan. Plecare spre Salzburg, cu popas în Munchen, unde va vor încânta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. În cursul dupa-amiezii sosire în orasul muzicii, unde printr-un tur pietonal avem ocazia sa admiram: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare în zona Salzburg

Ziua 8  Salzburg-Viena-Budapesta-Timisoara/Arad

Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg , Domul Sf Stefan, Opera. Continuam itinerariul spre Budapesta. La sosire se face imbarcarea turistilor in microbuzele de transfer catre orasele de destinatie. Sosire in Timisoara/Arad, in cursul zilei urmatoare.

 

TARIFE

 

30 Iulie, 16 August

Loc în camera DBL

419 €

Supliment SGL

175 €

Copil 6-12 ani

369 €

Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare în camera cu doi adulti. Nu se acorda reduceri pentru cel de-al 3-lea adult în camera.

Servicii incluse:

· transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4* exceptând ziua a 6-a (contra cost cu transportul public).

· 7 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2* si 3*

. deplasarea cu autocarul la Greenwich

· ghid însotitor din partea agentiei, pe traseu, de la Budapesta

Tariful nu include:

· asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali

· plimbarile cu vaporasul (Londra,Strasbourg), si transportul local în Londra

· taxele de traversare a Canalului Manecii 45 Euro/persoana (se achita la inscriere)

· excursiile optionale: Oxford-Stratford, Windsor, toate pentru minim 30 de turisti.

. serviciile ghizilor locali, intrarile la obiectivele turistice, alte cheltuieli personale

Grup minim - 35 persoane

REDUCERI

REDUCERE 3–10% - pentru GRUPURI (minim 6 persoane pe acelaşi circuit şi aceeaşi plecare)

REDUCERE 3–5% - pentru CLIENŢI  FIDELI (minim 3 Vacanţe organizate de Touroperator sau prin colaboratorii săi)

REDUCERE 3% - pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.