Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Coasta Amalfi

Coasta Amalfitana, situata in sudul Italiei, este una dintre cele mai frumoase locuri ale tarmului Marii Tireniene, impresionand prin peisajele naturale spectaculoase si prin locuri pline de istorie. Dincolo de panoramele superbe presarate de-a lungul acestei regiuni, Coasta Amalfitana incanta atat prin capodoperele arhitecturale si artistice ce pot fi observate in orasele din zona, cat si prin ingeniozitatea localnicilor ce si-au construit locuintele pe cornisele abrupte de pe coasta. Cel mai apropiat oras de Coasta Amalfi este Sorrento, oras cu o istorie de mai bine de 2000 de ani. Situat in apropiere de Napoli (aproximativ 30 km), Sorrento constituie un excelent punct de start pentru calatoria dumneavoastra.

Nu trebuie sa ratati Insula Capri, aflata la 5 km de Sorrento, Orasul antic Pompei care isi fascineaza vizitatorii si astazi - oras distrus de eruptia vulcanului Vezuviu in anul 79, Roma – orasul celor 7 coline, Napoli – locul unde a fost inventata pizza.

amalfi drive Capri-2 vezuviu

Perioada 15-20 Iunie 2019

Ziua 1 

Întâlnire la ora 12:20 cu însoțitorul de grup la aeroportul din Timișoara pentru zborul Timișoara 14:20 – Roma Ciampino 15:00. Transfer aeroport - Roma la hotel 3* în zona Sorrento (Massa Lubrense). Program liber până la cină.  

Ziua 2 Excursie la Vulcanul Vezuviu și Orașul Antic Pompei 

Mic dejun. Oraşul Pompei este pe lista celor mai spectaculoase locuri ale lumii, iar excavațiile care au început în secolul al XVIII-lea pentru a descoperi zona îngropată de erupția vulcanului, continuă și astăzi. Veți fi conduși pe străzile din Pompei unde veți vizita băile romane, Forumul și vilele ridicate de către împărații români. Seara ne întoarcem la hotel pentru cină.

Ziua 3 Excursie pe Coasta Amalfitană 

Servim micul dejun și pornim în excursie. Amalfi Drive este recunoscut drept unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Europa, oferind o panoramă care ne va lăsa fără suflare. Coasta Amalfi este cea mai frumoasă zonă costieră a Italiei, o combinație de stânci abrupte, sate idilice care coboară sprintene înspre mare și pante muntoase împădurite, vom vizita vechiul oraș grecesc Till Paestrum într-un tur ghidat. Seara ne întoarcem la hotel pentru cină.

Ziua 4 Excursie pe Insula Capri 

După micul dejun ne vom bucura de un tur ghidat de o zi în Insula Capri. La fel cum toate drumurile duc la Roma, în ceea ce privește Insula Capri, totul se învârte în jurul Grotei Azzurra. Din port putem lua feribotul pentru a ajunge în principalul oraș, Capri, unde merită să ne oprim pentru a bea un cappucino în celebra Piața Umberto. Ajunși în Anacapri, putem urca pe muntele Solaro cu ajutorul telescaunului. Peisajul ce poate fi observat din cel mai înalt punct al insulei este uluitor. Nu trebuie să ratăm Anacapri, grădinile lui Augustus și opțional, Peșterile Albastre. Seara ne întoarcem la hotel pentru cină.

Ziua 5 Tur panoramic al orașului Napoli 

După micul dejun facem un tur ghidat de o jumătate de zi în Napoli. Veți avea parte de un tur panoramic al orașului Napoli în cadrul căruia veți atinge următoarele obiective: Castelul Nuovo, Teatrul San Carlo, Piața Plebiscitului și Palatul Regal. Situat pe malul golfului cu același nume și susținut de profilul vulcanic aparte al Vezuviului, orașul a fost celebrat de poeți și pictori din cele mai vechi timpuri drept unul dintre cele mai  frumoase și mai binecuvântate locuri de pe Pământ. După amiază vă puteți bucura de timp liber pentru explorarea oașului. După cină vom participa la un Tarantella Show (opțional 15 eur/pers) într-un loc specific.

Ziua 6 

După micul dejun vom fi transferați la aeroportul din Napoli pentru zborul Napoli 12:50 – Budapesta 14:30. Transfer aeroport Budapesta – Timișoara.


 

Tarif: 625 Euro/persoana, cazare in camera dubla

Supliment camera single 90 Euro


 

Servicii incluse:

5 nopți cazare în cameră dublă la hotel 3* în Massa Lubrense, zona Sorrento

demipensiune

transfer aeroport Roma – hotel

transfer hotel – aeroport Napoli

transfer aeroport Budapesta - Timișoara

tur de o zi cu ghid local la Pompei și Vezuviu (ziua 2)

însoțitor tur de o zi pe Coasta Amalfi (ziua 3)

excursie de o zi cu ghid local în Capri cu ferry boat și autobuz (ziua 4)

tur de jumătate de zi în Napoli cu ghid local iar după cină Tarantella Show (ziua 5)

însoțitor din partea agenției

bagaj de mână mare

Nu sunt incluse:

bilet de avion la cerere Timișoara - Roma și Napoli - Budapesta (compania Wizzair), aprox 200 euro

bagaj de cală

nu sunt incluse taxele de intrare la obiective turistice și băuturile

asigurare storno, medicală

taxa de stațiune

Excursia se organizeaza cu un grup de minim 25 de persoane. Pentru un numar mai mic de persoane pretul se recalculeaza.

 

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.