Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Cultura si civilizatie

2450 Euro/persoana - Oferta speciala, valabila pana in 31 August

kyoto-Shunkoin muntele fuji

Perioada 13-25 Noiembrie 2019

Ziua 1/2 Timișoara - Budapesta- Istanbul - Tokyo

Întâlnire cu însoțitorul de grup, transfer la Budapesta pentru zborul de la ora 20:05 - îmbarcarea pe cursa Turkish Airlines cu destinația Tokyo (via Istanbul 00:10-02:00); sosire în 14.11.19, la ora 19:40, transfer la hotel și cazare lângă Aeroportul Narita.

Ziua 3 Narita Tokyo – Osaka

Mic dejun, transfer cu trenul de mare viteză la Osaka. Cazarea se face după ora 19:30. După-amiază, timp liber pentru odihnă și acomodare cu fusul orar. Seara, plimbare pietonală cu însoțitorul de grup în zona Dotombori.

Ziua 4 Osaka– Hiroshima – Osaka

Mic dejun. Vă propunem o excursie laMiyajimași Hiroshima cu celebrul tren de mare viteză. Plecăm spre Miyajima, insula cu celebra poartă Tori pe apă. Traversarea pe insulă se face cu feribotul. Excursia include vizita altarului Itsukushima, iar in Hiroshima vizita la Domului Bombei și plimbare în zona pietonală adiacentă Parcului Păcii. Seara, revenim în Osaka cu trenul Shinkansen, pentru cazare.

Ziua 5 Kyoto

Mic dejun. Vom continua explorarea frumosului oraș Kyoto cu ghidul. Vă propunem o excursie de o zi ce va începe cu zona centrală a orașului, vizităm, castelul Niji-jo, celebrul Pavilion de Aur si spre finalul zilei Palatul Imperialdin Kyoto(în funcție de aprobarea primită de la Casa Imperială). Cazare în Osaka.

Ziua 6 Nara

După micul dejun, ne vom îndrepta cătreNara, cea mai veche capitală a Japoniei ce datează din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita Templul Todaiji, aflat în patrimoniul UNESCO, care adăpostește cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha. Vom continua cu vizita Altarului Kasuga partea gratuita, apoi vom petrece puțin timp liber în parcul Nara sau parcul Căprioarelor. După amiază, revenim în Osaka pentru cazare.

Ziua 7 Kyoto

Mic dejun. Vom continua explorarea frumosului oraș Kyoto individual sau cu ghidul în limba română. Vă propunem o excursie de o zi ce va începe cu zona de est a orașului, cu Templul Fushimi Inari, apoi Templul Sanjusangendo, zona pietonală Hagashiyama, Templul Heian, iar la finalul zilei ne întoarcem spre gara Kyoto Central. Revenim în Osaka pentru cazare.

Ziua 8 Osaka

Mic dejun cu check-out șitransfer spre Tokyo pentru cazare. Dupa amiază, program cultural în funcție de ora de sosire la hotel și cazare.

Ziua 9 Tokyo – Nikko – Tokyo

Mic dejun. Vom face o excursie de o zi la Nikko (128km) unde vom vizita TemplulToshogu, aici găsindu-se mormântul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important în istoria Japoniei, cunoscut nouă mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavell). Seara, revenim în Tokyo.

Ziua 10 Tokyo

Mic dejun și un program lejer cu vizita Grădinilor Palatului Imperialși zona comercială Ginza.

Ziua 11 Tokyo

Mic dejun. Vizită în zona Shinjuku,următoarea oprire este Harajuku, loc celebru al modei avangardiste japoneze și Templul Meiji apoi, spre seară, vizităm zona Shibuya, locul unde se găsește celebra statuie a câinelui Hachikoși trecerea de pietonitraversată zilnic de 1 milion de persoane.

Ziua 12 Tokyo

Mic dejun. Vizităm Kamakura, un mic oraș de coastă, o destinație turistică foarte populară, la aproximativ o oră la sud de Tokyo. Kamakura oferă numeroase temple, sanctuare și alte monumente istorice precum și statuia lui Buddha din bronz în aer liber.

Ziua 13/14 Tokyo

Mic dejun, scurtă plimbare prin Tokyo pentru ultimele suveniruri, apoi transfer la aeroport, zbor, la 21:25,cătreBudapesta, cu escală la Istanbul(04:10 – 08:25). Aterizăm in data de 26.11 la ora 08:30; transfer spre Timișoara


 

Tarif: 2895 Euro/persoana, cazare în cameră Dubla/Tripla

Supliment cameră single: 395 Euro/persoana


 

Tariful include:

• transport cu avionul Budapesta - Tokyo - Budapesta cu compania Turkish Airlines (schimbarea curselor la Istanbul, la dus și Istanbul, la retur); sunt incluse taxele de aeroport și transferul Timișoara – Budapesta–Timișoara

• 5 nopți cazare în hotel de 3*cu mic dejun în Osaka – Hotel Mystays Shin-Osaka

• 5 nopți cazare hotel 3* cu mic dejun în Tokyo – Hotel Apa Sugamo Ekimae

• 1 noapte de cazare cu mic dejun în Narita – Hotel Apa Keisei Narita

• transport local în sistemul JR Rail cu abonamentul special JR Rail Pass (doar 7 zile din momentul validării), care cuprinde orice mijloc de transport al companiei JR (Japan Railpass); restul zilelor, turiștii plătesc transportul local în Tokyo sau Kamakura.

• Atenție!!! Abonamentul JR Rail Pass este uninominal, este netransmisibil și poate fi achiziționat numai în țara de reședință a turistului înainte de a ajunge în Japonia. La sosirea în țara de destinație, voucherul se preschimbă în documentul de călătorie. Atenție: în cazul pierderii sau furtului acestui document de călătorie, JR Rail Pass nu se mai poate reemite în Japonia

• nu există sistemul de extra-opționale, întreg grupul beneficiază de același program pe toată durata excursiei

• intrările la obiectivele menționate în program sunt în majoritatea lor gratuite pentru turiști;pentru obiectivele care necesită bilet de intrare, acesta nu este inclus în prețul excursiei

• însoțitor de grup și ghid vorbitor de limba română, Claudiu Preda: www.claudiupreda.ro. 

Nu sunt incluse:

• bilete de intrare la obiectivele care nu sunt gratuite într-un cuantum de până la 65 de euro/persoana/sejur

• asigurarea storno (opțională), se încheieodată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie

• orice servicii care nu sunt menționate în program: servicii de taxi, servicii de rent-a-car, călătorii cu mijloacele de transport în comun în afara rețelei JR pe perioada validității abonamentului JR Rail Pass și transportul în comun în zilele în care acest abonament expiră, într-un cuantum de până la 70 de Euro/persoana


 

Orar informativ de zbor (ore locale):

13 Noiembrie 2019 Budapesta 20:05 – 00:10 Istanbul 02:00 – Tokyo 19:40  (a doua zi – 14 Noiembrie 2019)

25 Noiembrie 2019 Tokyo 21:25 – 04:10 Istanbul 08:25 – Budapesta 08:30(a doua zi – 26 Noiembrie 2019)


Grup minim: 15 persoane. Pentru un număr mai mic de 15 participanți pretul se recalculează sau excursia se reprogramează. De asemenea, în cazul unui grup mai mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba compania aeriană sau hotelurile, cu păstrarea standardelor și cu informarea prealabilă a turiștilor înscriși. Locurile confirmate suplimentar față de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (în funcție de disponibilitățile la avion și cazare) și se supun unor  reguli diferite de decomandare.

 

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.