Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Portugalia

Porto – Lisabona – Coimbra – Fatima – Nazare - Obidos – Sintra – Cascais – Estoril

lisabona2 fatima113 Mapa Lisboa-Estoril-Sintra-Ericeira

Perioada: 26 August-1 Septembrie 2018

Ziua 1 Timisoara – Porto 

Întâlnire cu însoțitorul de grup la aeroportul din Timișoara în jurul orei 04:00 pentru zborul Timișoara 06:00 – Porto 10:05 cu escala la Munchen. Transfer și cazare la hotel Tryp Porto Centro 3* sau similar. Timp liber pentru plimbare.

Ziua 2 Porto 

După micul dejun vom face turul pietonal al orașului Porto și apoi vom continua turul cu microbuzul. În turul pietonal al orașului Porto vom vedea centrul istoric, vom trece pe lângă Cartierul Aliados, Cartierul Clerigos (unde se află Biserica Clerigos cu faimosul său turn), stația de tren S. Bento (renumită pentru plăcile sale sculptate), Librăria Lello (care este una dintre cele mai frumoase librării din lume – taxă de intrare 4 eur), Catedrala, Cartierul Evreiesc și Piața Ribeira.

Turul cu microbuzul  va cuprinde Strada Boavista, Fortareața Sf. Francisco Xavier, care mai este cunoscută și drept “Castelul de Brânză” și gura de vărsare a râului Tagus. După amiază vom face o degustare de vinuri (opțional 10 eur/pers) și apoi o croazieră pe râul Douro.

Ziua 3 Porto – Coimbra - Fatima – Nazare - Obidos – Lisabona 

După micul dejun ne îndreptăm spre Coimbra, important oraș universitar al Portugaliei, fosta capitală a țării și al treilea oraș ca importanță din Portugalia. Cele mai cunoscute obiective turistice sunt Catedrala veche, Igreja de Santiago, Mănăstirea Santa Clara-a-Velha, Fântâna Manga, Muzeul de Științe al Universității din Coimbra, Catedrala Nouă (sec. 17), Machado de Castro Museum, Grădina Botaniă a Universității din Coimbra (sec. 18) și Universitatea din Coimbra. Turul continuă spre cel mai impunător sanctuar din Fatima, care este un centru al credinței catolice și o destinație de pelerinaj pentru pelerini din întreaga lume. Uită de prezent și lasă-te purtat în timp în satul Obidos – ce este înconjurat de ziduri medievale și de casele sale zugravite în alb și pictate cu brâie în culori tari, masa de prânz putând fi luată pe fundalul unui tradițional sat pescăresc portughez așa cum este Nazare (opțional), putând admira Biserica Gotică a Mănăstirii Batalha, care face parte din Patrimoniul Cultural UNESCO (taxa de intrare 7 eur). Ne îndreptăm apoi spre Lisabona, străbătând colorata zonă agricola de vest. Cazare la hotel Olissippo Oriente 4* în Lisabona.

Ziua 4 Lisabona 

După micul dejun plecăm în turul orașului Lisabona care începe cu Cartierul Belem, unde se află Mănăstirea Jeronimos (taxa de intrare cu căști incluse obligatoriu 13 eur/pers), continuăm cu Turnul Belem și Monumentul Discovery. După aceea turul va continua în partea veche a orașului, trecem prin Piața Terreiro do Paco și apoi ne îndreptăm spre Cartierul Catedralei și Cartierul Alfama. Facem o pauză apoi pentru cei care doresc să servească prânzul. După amiază turul va continua cu vizita la “Parcul Națiunilor”, fost târg de expoziții Expo 98, ce în prezent a fost transformat într-un modern cartier rezidențial, cu o vedere spectaculoasă asupra râului. Aici puteți opta pentru o vizită la Oceanarium (taxa de intrare 15 eur/pers.) sau o plimbare pe una dintre multele esplanade care se află în jurul parcului. Seara ne întoarcem la hotel.

Ziua 5 Lisabona & Sintra – Cascais - Estoril 

Mic dejun. Timp liber în Lisabona sau, opțional, vom face o frumoasă excursie la Sintra (orășel de poveste, înconjurat de numeroase castele și palate) și la fermecătoarele stațiuni de la Oceanul Atlantic, Cascais și Estoril. Pe drum facem popas la Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Întoarcere în Lisabona la hotel.

Ziua 6 Lisabona 

Mic dejun. Timp liber în Lisabona sau opțional, putem face o excursie în pitoreasca insulă Berlenga unde vizităm Fortul Baptist St. John și rezervației naturala Berlengas. Puteți opta pentru o excursie cu barca cu caiac sau cu barca de sticlă prin peșterile Berlenga Grande. Seara ne întoarcem la hotel.

Ziua 7 Lisabona - Timișoara 

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumpărături și transfer la aeroport în jurul orei 12:00 pentru zborul Lisabona 14:20 – Timișoara 21:30 cu escala la Munchen.


 

TARIF: 1050 Euro/persoana, loc in camera dubla

Servicii incluse:

2 nopți cazare cu mic dejun în cameră dublă la hotel Solverde Spa&Welnes Centre 5* sau similar în zona Porto, 4 nopți cazare cu mic dejun în cameră dublă la hotel 3* în Lisabona

transfer aeroport Porto – hotel zona Porto

transfer hotel Lisabona – aeroport Lisabona

tur de o zi cu ghid în limba engleză (ziua 2)

tur de o zi Obidos – Nazare – Fatima cu ghid în limba română (ziua 3)

tur de jumatate de zi în Lisabona cu ghid în limba română (ziua 4)

însoțitor din partea agenției

bilet avion cu bagaj de mână mare și de cală incluse

Nu sunt incluse:

taxele de intrare la obiectivele turistice și băuturile

tur de o zi Sintra, Cascais, Estoril  (aprox. 65 euro/persoana)

asigurare storno, medicală

taxa de stațiune

Orar de zbor

26 August / Timisoara 06:00 – 06:30 Munchen 08:15 – Porto 10:05

01 Septembrie / Lisabona 14:20 – 18:15 Munchen 19:05 – Timisoara 21:30

Grup minim: 25 persoane. 

 


În categoria Sejururi avion mai găsiți:

Tenerife | Thailanda | Antalya | Algarve | Kusadasi | 

>Vezi toate ofertele din această categorie

Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.