Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Israel

Tara Sfanta

betleem locul nasterii domnului craciun-isr

Date plecare: 5 Noiembrie 2019

Ziua 1 Plecare din Timișoara – Tel Aviv 06:10 - 09:15. Sosire pe Aeroportul Internațional Ben Gurion, asistență la primire. Tur panoramic al orașului Tel Aviv. Vizită la Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la față. Vizitarea orașului Nazareth. Închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Romano – Catolică Buna Vestire, ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Cazare și cină la hotel în Tiberias sau Nazareth.

Ziua 2 Dimineața pe malul Mării Galileii. Călătorie cu barca pe Marea Galileii așa cum era pe vremea lui Iisus. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul înmulțirii pâinii și peștilor, apoi la Biserica lui Petru și la locul pescuirii miraculoase. Continuăm cu Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. După prânz, urmează vizite la Râul Iordan și la locul de botez. Prin Valea Iordanului, ajungem la Ierihon, cel mai vechi oraș. Cină și cazare în Bethlehem.

Ziua 3 În Bethlehem, vizităm Biserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine, grota Sfântul Jerome și capela Sfânta Ecaterina, mergem la Câmpul Păstorilor, unde păstorii au primit vestea nașterii Mântuitorului. Pelerinajul la Ierusalim începe urcând spre Muntele Măslinilor, până la locul Înălțării. Ajungem la Grota Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), cea mai frumoasă vedere panoramică a orașului Ierusalim. Coborâm, apoi, până la Grădina Ghetsimani, Biserica Mormântului Maicii Domnului, Biserica Agoniei – Biserica Tuturor Națiunilor. Cină și cazare în Bethlehem.

Ziua 4 Turul Ierusalimului începe cu vizita la scăldătoarea Bethesda și parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Staţii în care s-a oprit Domnul Iisus pe Drumul Crucii, până la Golgota și Biserica Sfântului Mormânt.Deplasare pe Muntele Sionului – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” şi Mormântul Sfântului Proroc şi Psalmist David. Cină și cazarea în Bethlehem.

Ziua 5 Transfer aeroport pentru zborul Tel Aviv – Timișoara 09:55 - 13:10.

TARIF: 595 Euro/persoana, cazare in camera dubla


Servicii incluse:

- transport cu autocar de lux în Israel

- taxa de aeroport/securitate, transfer aeroport –hotel – aeroport

- 4 nopți cazare hoteluri – 1 noapte în Tiberias/Nazareth + 3 nopți în Betlehem

- demipensiune (mic dejun + cină)

- intrări la obiectivele menționate

- transferuri şi excursii conform programului

- ghid licențiat și vorbitor de limba română/engleză pe toată durata programului si însoțitor grup

- bagaj de mână 10 kg (55 x 40 x 23 cm)

- bilete de avion Timișoara- Tel Aviv –Timișoara

Nu sunt incluse:

- bacşişul pentru ghizi și șoferi în Israel (se colectează la plecare 5 Euro/persoana/zi)

- băuturile la cină

- asigurarea medicală 43 Lei/persoana sau asigurarea medicală și storno 87 Lei/persoana

- suplimentul de single: la cerere

- 1 bagaj de cală 20 kg,  aprox  - 105 Euro

- supliment grup 15 persoane - 95 Euro


 

Observatii

Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.

Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi.

Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.

Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel.

Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/ pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)

Distribuția camerelor la hotel se face de către recepția acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.

Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați receptionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

Așezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.

Pentru călătorie este necesar pașaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în țară

ATENTIE!!! VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).

 


În categoria Turism extern mai găsiți:

Weekend Mokra Gora | Evia | Botswana | Helsinki&Stockolm | Austria | 

>Vezi toate ofertele din această categorie

Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.