Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

China

Circuite cu avionul

BEIJING – Marele Zid, SHANGHAI – Zhujiajiao, HANGZHOU, SUZHOU, pesterile LONGMEN, XIAN – Soldatii de teracota, LUOYANG – Kung Fu Show

beijing   shanghai   Longmen_Grottoes   

PLECARE:   12.08.2013

PROGRAM:

ZIUA 1 – Luni. Intalnire la ora 17.20 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in Qatar pentru destinatia Doha. Decolare, ora 19.25, sosire, Doha, ora 23.35

ZIUA 2 - Decolare din Doha la ora 00.50. Sosire in Shanghai, ora 14.45. Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao - Venetia Chinei Transfer la hotel.

Cazare in Shanghai.

ZIUA 3 - mic dejun. In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl Tv Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu). Plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhi-tectura internationala si shopping(Blv Nanjing). Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.

Cazare in Shanghai.

ZIUA 4 - mic dejun. Timp liber. Ora 14.00 deplasare la Hagzhou - Paradisul Terestru.

Cina si cazare in Hangzhou.

ZIUA 5 - mic dejun si pranz. Vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Ora 16-deplasare la Wuzhen (shopping in zona pravaliilor vechi de sute ani).

Cazare in Wuzhen.

ZIUA 6 - mic dejun si pranz. Deplasare la Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini Se viziteaza: Pagoda de pe Muntele Tigrului, Humble Administrator’s Garden–Zhouzhengyuan si gradinile “Master of the Net”. Timp liber. Ora 21.05-deplasare, noaptea, cu trenul din Suzhou.

Cazare in tren.

ZIUA 7 - pranz. Sosire in Luoyang. Se viziteaza Grotele Longmen, cel mai mare tezaur sculptural din pesteri, din China, realizat in 400 de ani si Templul Calului Alb. Pe muntele Songshan se viziteaza templul Shao Lin si se vizioneaza un Kung Fu Show.

Cina si cazare in Luoyang

ZIUA 8 - mic dejun. Deplasare cu autocarul pe autostrada. In Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica. Seara, Tang Dinasty Show.

Cina si cazare in Xian

ZIUA9 - mic dejun si pranz. In Xian-vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta). Langa Xian, in orasul antic-vizita Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 19.30-deplasare, cu trenul de la Xian.

Cazare pe tren

ZIUA 10 - pranz. Sosire la ora 8.18 in Beijing. Excursie la: Marele Zid, Mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara

Cina (Ra?a Pekin) si cazare in Beijing.

ZIUA 11 - mic dejun. Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Shopping. Seara, la restaurant, cina si show de opera.

Transfer la aeroport.

ZIUA 12– Vineri. Decolare la ora 1.55, sosire la ora 5.50 in Doha la ora 05.45. Ora 08.35-decolare. Sosire, Otopeni, ora 13.30.

PRET: 1195 Euro + 635 Euro care se achita obligatoriu in agentie pentru: 

 - show de opera in Beijing, Tang Dinasty in Xian, Kung Fu in Luoyang), croaziere (Hangzhou, Shanghai), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza si prelucrare acte, in total = 210 euro

 - taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport, tren (Xian-Beijing, Suzhou-Luoyang si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total = 425 euro

PRETUL INCLUDE:

-biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice

- servicii ghid roman + ghizi locali

- transport cu autocar 2** cu aer conditionat si cu trenul (Beijing – Xian, Luoyang – Suzhou)

-2 cazari in tren (cabine cu 4 paturi)

-5 cine, 5 pranzuri, 7 cazari in hoteluri de 3* si 4*

-bilet avion Bucuresti – Doha – Beijing si retur

 PRETUL NU INCLUDE:

-asigurarea medicala (obligatorie) si storno (recomandata)

 OBSERVATII:

-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02)

-Supliment single 445 euro (inclusive pe tren)

-Supliment cabina 2 pers, pe tren, 120 euro/pers

-Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 45 euro

-La inscriere se achita minim 600 euro

-Grup minim 25 turisti.

Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.

 


C H I N A – Marele Circuit de Primavara

BEIJING – LUOYANG – XIAN – SHANGHAI – HANGZOU – GUILIN – HONG KONG – MACAO

Perioada: 13.05 – 28.05.2013

 

ZIUA 01 / 13.05.2013: BUCURESTI – ISTANBUL

Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda, la ora 19:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu zborul companiei Turkish Airlines TK 1046       (21:50 / 23:15) si mai departe la Beijing cu zborul TK 20 (00:35 / 14:00).

ZIUA 02 / 14.05.2013: BEIJING

Sosire la Beijing la ora 14:00, intalnire cu ghidul local care ne va insoti pentru o prima vizita, care include Templul Cerului (sec. al XV-lea, dinastia Ming si Qing) si celebra piata Tian’An Men, cea mai mare piata publica din lume. Transfer, cina si cazare la Hotel Dongjiao Minxiang 4* (sau similar).

ZIUA 03 / 15.05.2013: BEIJING

Mic dejun. Excursie la Mutianyu (situat la 70 km de Beijing) pentru a vedea Marele Zid, simbolul Chinei antice, cu o lungime de 6.000 km (cu telescaun inclus), singura constructie de pe pamant ridicata de mana omului, vizibila din spatiul cosmic. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in scop de aparare. In continuarea zilei vom vizita unul dintre mormintele dinastiei Ming si Calea Spiritelor de la Changling, dupa care urmeaza vizita la o fabrica de cloazoneuri. Dejun in cursul vizitelor. Cina la celebrul restaurant “Rata pekineza” (fara bauturi). Cazare.

ZIUA 04 / 16.05.2013: BEIJING

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Palatul Imperial (Orasul Interzis), construit de imparatul Yongle (acelasi care a construit si Templul Cerului) unde au locuit 24 de imparati din dinastia Ming si Qing si care, cu cele 9.000 de camere, este cel mai mare din lume; cateva dintre marile sali sunt folosite ca muzee care adapostesc impresionante colectii ale artei chinezesti. Se continua cu Colina Carbunelui (o superba gradina imperiala) si Palatul de Vara, supranumit “Gradina Undelor Clare”, chintesenta arhitecturii gradinilor chinezesti. Plimbare cu ricsa-bicicleta prin vechiul cartier Hutong. Dejun in timpul vizitelor. Cazare.

ZIUA 05 / 17.05.2013: BEIJING – LUOYANG ( tren expres )

Mic dejun la pachet. Transfer la gara si plecare la ora 07:05 cu trenul de mare viteza la Luoyang. Sosire la ora 11:07 in Luoyang care este unul dintre cele 7 orase imperiale ale Chinei, asezare preistorica, avand reputatia preeminenta de leagan ancestral al civilizatiei chineze. Vreme de patru milenii, Luoyangul a servit drept capitala a treisprezece dinastii chineze, inclusiv prima dinastie Xia (sec. XXI - XVI I.Hr.). Transfer la hotel. Dejun. In continuarea zilei se viziteaza Templul Calului Alb si cel mai mare reper cultural, locul de obarsie a buddhismului in China, grotele de la Luoyang, tezaur al artei buddhiste, cu cele 100.000 de statui ale lui Buddha. Cazare la Hotel Xin Youyi 3* (sau similar).

ZIUA 06 / 18.05.2013: LUOYANG – XI’AN (tren expres)

Mic dejun. Vizitarea Muzeului Regional (muzeu de istorie) pana la plecarea spre Xi’An cu trenul de mare viteza. Sosire in orasul care a fost capitala Chinei timp de 1062 de ani sub 13 dinastii, locul de unde incepea celebrul drum al matasii. Ziua continua cu vizitarea Muzeului Provinciei, o plimbare prin cartierul musulman si cu vizitarea celei mai mari moschee din China. Cina si cazare la Hotel Xi’An 4* (sau similar).

ZIUA 07 / 19.05.2013: XI’AN

Mic dejun. Plecare cu autocarul pentru vizitarea sitului arheologic situat la 40 km distanta de Xi’An, dedicat mormantului primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii (inclusiv noul sector cu ultimele descoperiri). In incinta se mai viziteaza si Muzeul Trasurii de Bronz, dedicat vietii si mestesugurilor din acea perioada. Dejun in timpul vizitelor. Vizitarea ansamblului arhitectural dedicat Pagodei Marii Gaste Salbatice, construita in anul 625, inalta de 67 m, cu 7 nivele, locul in care au fost traduse in limba chineza textele sacre de catre calugarul Xuan Zand, dupa ce acesta s-a intors din India si a templului care i-a fost dedicat, dupa care vom vizita un atelier de prelucrare a jadului, pentru care Xi’An este celebru. Cazare. Seara, optional, spectacol cu dansuri traditionale si muzica din perioada dinastiei Tang.

ZIUA 08 / 20.05.2013: XI’AN – HANGZHOU (avion)

Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare cu avionul spre Hangzhou, una dintre cele 7 capitale imperiale, pe care Marco Polo l-a numit cel mai frumos si mai grandios oras din lume. Intalnire cu reprezentantul local care ne va insoti pentru o prima vizita la resedinta Mandarinului Huxeyan, urmata de o vizita la Muzeul Farmaciei Chineze. Cina si cazare la Hotel Baihehua 3* (sau similar).

ZIUA 09 / 21.05.2013: HANGZHOU

Mic dejun. Plimbare cu vaporul pe Lacul de Vest, gratie caruia Hangzhou este supranumit Paradisul Terestru. In continuarea zilei, se viziteaza Templul Lingyan care dateaza din sec. al IV-lea, Pagoda celor 6 Armonii si o plantatie de ceai, stiut fiind ca la Hangzhou se cultiva cel mai bun ceai din China. Dejun in timpul vizitelor. Cazare.

ZIUA 10 / 22.05.2013: HANGZHOU – SHANGHAI (tren expres)

Mic dejun. Transfer la gara si plecare cu trenul de mare viteza la Shanghai. Sosire in cel mai mare oras al Chinei cu deschidere la Marea Chinei de Est, pe fluviul Huangpu. Intalnire cu reprezentantul local care ne va insoti in tipul vizitelor in acest oras cosmopolit. De Shanghai se leaga istoria Chinei moderne, fiind astazi un oras ultradezvoltat, cu bulevarde largi, strazi suspendate, cladiri monumentale si peisaje urbane inedite. Dejun la Restaurantul Mongol, dupa care vom vizita resedinta si gradina Mandarinului Yu. Plimbare prin orasul vechi, unde se afla si un impresionant centru comercial, urmata de o plimbare pe celebra strada comerciala Nanking. Seara, se vizioneaza celebrul spectacol de acrobatie din Shanghai. Cazare la Hotel Tianhong Guoji 3* (sau similar).

ZIUA 11 / 23.05.2013: SHANGHAI

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale, cumparaturi sau excursie optionala cu autocarul la Suzhou, orasul gradina si patria matasii. Se viziteaza Gradina Maestrului si gradina Politicii Simple, satul Luzhi si o fabrica de matase. Dejun in timpul vizitelor. Intoarcere la Shanghai (tarif informativ: 65 usd/pers. valabil pentru minim 10 pers.). Cazare.

ZIUA 12 / 24.05.2013: SHANGHAI – GUILIN (avion)

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Muzeul Nou din Shanghai, promenada Bund, care se intinde de-a lungul fluviului Huangpu, cartierul Pudong, ai carui zgarie-nori au devenit simbolul orasului si Templul lui Buddha de Jad. Dejun in timpul vizitelor. Transfer la aeroport si plecare la Guilin. Sosire, transfer si cazare la Hotel Fubo 3* (sau similar).

ZIUA 13 / 25.05.2013: GUILIN – CROAZIERA PE FLUVIUL LI – HONG KONG (avion)

Mic dejun. Transfer in port pentru croaziera pe fluviul Li pana la Yangshuo, cu dejun la bord. Croaziera se deruleaza printr-un defileu impresionant prin peisajul oferit de formatiunile muntoase unice in lume. Debarcare in Yangshuo, urmata de o scurta plimbare prin pitorescul orasel, dupa care vom pleca spre Guilin cu autocarul, strabatand peisajul unic al culturilor de orez. Transfer la aeroport pentru zborul spre Hong Kong, fost dominion britanic care dupa razboiul opiumului din anul 1840, a intrat in componenta statului chinez in anul 1997 si dintr-un simplu sat de pescari, a devenit in timp unul dintre cele mai cosmopolite orase, unde Estul se intalneste cu civilizatia Vestului. Insula Hong Kongului este astazi mai atragatoare decat Manhattanul New Yorkului, cu zgarie-norii care parca rasar din mare si cu relieful sau colinar de un farmec aparte. Sosire si intalnire cu reprezentantul local, transfer si cazare la Hotel Metropark 3* (sau similar).

ZIUA 14 / 26.05.2013: HONG KONG – MACAO – HONG KONG (vapor)

Mic dejun. Zi dedicata excursiei la Macao, fosta colonie portugheza pana in anul 1999 (dus-intors cu vaporul). Macao este cea mai veche colonie europeana din Orientul Indepartat, datand din anul 1557. Mai mult de 400 de ani de amestec intre culturile europenilor si chinezilor au dat nastere la o cultura proprie a acestei asezari. “Radacinile“ europene se regasesc in arhitectura multor cladiri tipic portugheze, care au fost declarate recent ca apartinand Patrimoniului Mondial UNESCO. Turul ne va conduce spre principalele puncte de atractie turistica: ruinele bisericii romano-catolice St. Paul, devenite emblema pentru Macao, intrate si ele in Patrimoniul Mondial UNESCO, Biserica Penha, Piata Senatului, Poarta Barierei. Vom trece pe langa celebrul Turn din Macao, admiram monumentul care comemoreaza revenirea regiunii Macao la China, in anul 1999, numit Lotus Flower in Full Bloom si vizitam Templul zeitei A-Ma, zeita navigatorilor. In timpul dejunului care va fi servit intr-un restaurant local, vom avea ocazia sa gustam cate ceva din bucataria “macaneza”, bucatarie in care se regaseste cultura sa unica. Turul se incheie cu vizitarea unui faimos cazino din Macao, copie a cazinoului Venetia din Las Vegas. Intoarcere la hotelul din Hong Kong. Cazare.

ZIUA 15 / 27.05.2013: HONG KONG

Mic dejun. Pana la ora 12:00 cand se elibereaza camerele, conform regulilor hoteliere, timp liber pentru ultimele cumparaturi, sau alte activitati individuale, dupa care vom face un tur de o jumatate de zi a Hong Kongului. Turul incepe cu o plimbare pana in varful muntelui Victoria cunoscut si sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zona rezidentiala de lux, unde de la altitudinea de 554 m se admira o frumoasa panorama asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon si a imprejurimilor. Turul continua cu vizita celei mai populare plaje din sudul insulei, datorita nisipului fin si a apei clare, situata in Golful Repulse (Golful Rusinii), unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau, dupa care se viziteaza satul pescaresc Aberdeen (denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kongul), o asezare traditionala unica in lume datorita ambarcatiunile sale din lemn, numite sampan si datorita unei mici comunitati care “traieste pe apa”. In portul Aberdeen se gasesc numeroase restaurante plutitoare printre care cel mai cunoscut este Junk and Jambo, unde vom servi si noi dejunul care va fi insotit de un pahar de vin alb (inclus). Turul se incheie cu o vizita in Piata Stanley (Chek Chue). Seara, transfer la aeroport pentru plecare spre Istanbul cu zborul TK 71 (23:25 / 05:45).

ZIUA 16 / 28.05.2013: ISTANBUL – BUCURESTI

Sosire la Istanbul la ora 05:45, de unde plecam mai departe spre Bucuresti cu zborul TK 1043 (07:50 / 09:15).

TARIF:         2.225 EURO / loc in camera dubla

Supliment single: 400 EURO

(tariful este valabil pentru un grup minim de 15 turisti; pentru mai putini participanti, tariful se recalculeaza)

 SERVICII INCLUSE:

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Istanbul – Beijing si Hong Kong – Istanbul – Bucuresti

- transport continental cu avionul pe rutele: Xi’An – Hangzhou, Shanghai – Guilin, Guilin – Hong Kong

- transportul intern cu autocar, tren de mare viteza in clasa turistica, vapor, conform programului

- 13 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4*

- mic dejun bufet cu mancare internationala, dejun sau cina (conform program), cu mancare traditionala chinezeasca, care include si un pahar de bere sau bautura racoritoare, mai putin la dejunul din Macao

- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program

- taxele de intrare la obiectivele mentionate in program

- 1 cina la restaurantul “Rata Pekineza” din Beijing (fara bauturi)

- spectacol de acrobatie la Shanghai

- croaziera pe fluviul Li, de la Guilin la Yangshuo cu dejun la bord

- excursie de o zi cu vaporul la Macao si vizita cu ghid local si autocar; dejun inclus

- ghizi locali

- conducator roman de grup

- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

 TARIFUL NU INCLUDE:

- taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale si continentale: aprox. 395 euro/ pers. care se platesc o data cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)

- taxa viza China: 70 euro/pers.

- taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica

- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.

- bacsisuri: 50 euro/ pers. pentru ghizi, soferi, ajutori de soferi si personalul de pe vapor – nu si pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)

- excursiile optionale

- asigurarea medicala

- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

 

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI SE DEPUN CU MINIMUM 20 DE ZILE INAINTE DE PLECARE:

- pasaport valabil inca 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere pentru aplicarea vizei

- 1 foto color tip pasaport pe fond alb

- formular de viza

- adeverinta de la locul de munca cu functia si salariul, sau talon de pensie, extras de cont

 CONDITII DE INSCRIERE:

- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor

- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii

- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

 

OBSERVATII:

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora

- pe cursele Turkish Airlines fiecare pasager are dreptul la 40 kg de bagaj de cala, repartizate in 2 bagaje de maxim 20 kg fiecare, insa pe celelalte zboruri continentale, fiecare pasager are dreptul la numai 1 bagaj de cala, cu greutatea max. de 20 kg

- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari

- conform normelor actuale din Hong Kong si Macao, un turist nu poate introduce mai mult de 19 tigari, 1 trabuc, sau 1 litru de alcool cu o concentratie de maximum 30 %; cantitatile care depasesc aceste nivele, vor fi supuse taxarii; persoanele sub 18 ani nu au voie sa introduca alcool si tutun in Hong Kong

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup

- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este   precizat in program

- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor

- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora.

- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate

- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)

- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri

- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti

- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor 

- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatorie

 Nota: In timpul tururilor, se organizeaza vizite la fabrici traditionale, pentru a face cunostinta cu mestesuguri stravechi, parte activa a culturii si civilizatiei chineze, precum prelucrarea jadului, producerea si prelucrarea matasii, confectionarea cloazoneurilor, cultura si prelucrarea perlelor, sau vom vedea pe viu cultivarea, recoltarea si prepararea ceaiului, ocazii cu care se pot face si cumpararturi, direct de la sursa.

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.