Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Sarbatoarea ciresilor in floare

Tokyo - Osaka - Kyoto - Nara - Hiroshima - Miyajima - Nikko - Hakone (Muntele Fuji) - Takayama - Kanazawa - Shirakawa Go

templu-budist-japonia tokio21 japonia-4

Perioada 26 Martie - 7 Aprilie 2017

Ziua 1. București - Tokyo

Întâlnire la ora 18:00 în aeroportul ‘Henri Coandă’ cu reprezentatul Agentiei și plecare spre Doha la 20:35 cu QR220. Sosire în Doha la 01:05 și continuare spre Tokyo la ora 02:25 cu QR 806. 

Ziua 2. Tokyo, sosire și transfer

Sosire în aeroportul Narita din Tokyo la 18:40. Transfer la hotel cu autocarul la hotel. Check-in la hotel, timp de odihnă. Cazare în Tokyo la hotel 3*, în apropierea parcului Ueno, faimos pentru cireșii săi (Hotel Parkside Ueno sau similar).

Ziua 3. Tokyo, tur de oraș

Tur de oraș Tokyo, se intră în ritmul locuitorilor și al orașului pentru o zi, într-o experiență de neuitat, în stilul de viață al japonezilor de rând, în contact direct cu ei în viața de zi cu zi vizitând câteva obiective turistice mai importante:

Ginza, cea mai cunoscută zonă de restaurante și shopping, cu toate marile firme prezente, unde un metru pătrat poate să ajungă și la 100,000 de Euro!

Koukyo Gaien, adică parcul din fața Palatului Imperial, de unde se văd cele două poduri de la intrarea în palat, Nijubashi

Asakusa - cu templul Senso-ji, mai cunoscut sub numele de Kannon-sama de localnici, unul din cele mai vechi și populare temple din Tokyo, cu Nakamise, o zonă comercială din preajma templului, plină de magazine tradiționale cu prăjituri, evantaie, kimonouri, ce redau atmosfera unui Tokyo de odinoară

Dejun la un restaurant local. Plecăm cu vaporașul pe râul Sumida, vizităm grădinile Hamarikyu. După masa mergem în Odaiba, cea mai nouă zonă din Tokyo, construită pe o insulă artificială unde privim apusul soarelui și Rainbow Bridge ce se reflectă în golful Tokyo (Tokyo Bay). Seara ne vom plimba prin parcul Ueno și vom admira cireșii înfloriți. Cazare în Tokyo la hotel 3*.

Ziua 4. Tokyo - Kyoto

Transferăm bagajele de la Tokyo la Kyoto prin curier rapid (maxim un bagaj de persoană) si plecăm cu trenul super express Shinkansen la Kyoto (aproximativ 2.5 ore). Sosire în Kyoto, ne cazăm, după care mergem să explorăm orașul pe jos. Vom vizita Fushimi Inari Taisha, templul celor 1000 de porți. Cazare în Kyoto la hotel de 3* (My Stays Shijo sau similar). 

Ziua 5. Kyoto, tur de oraș

Începem turul orașului Kyoto. Vizitam:

Palatul Nijo-jo UNESCO WH, fostă reședință a shogunului Tokugawa Ieyasu și a urmașilor săi

Templul pavilionului de aur Kinkakuji UNESCO WH, actualmente templu ZEN

Templul Kyomizu Tera UNESCO WH, templul apei pure, cu zona comercială aferentă

Seara mergem în cartierul Gion, unde cu noroc se pot observa Maiko, ucenicele Gheișelor. Cazare în Kyoto la hotel de 3*.

Ziua 6. Kyoto - Nara - Osaka

Astăzi vom pleca într-un circuit, cu trenul, până la Nara și Osaka. Vom vizita:

Templul Todaiji UNESCO WH, cea mai mare clădire de lemn din lume, cu cel mai mare Buda de bronz din Japonia, Daibutsu

Parcul Nara, cu peste 1200 de căprioare, considerate mesagere ale zeilor Shinto

Kasuga Taisha UNESCO WH, cel mai cunoscut templu Shinto al orașului Nara, renumit pentru lanternele dăruite de credincioși.

Ne întoarcem cu trenul la Kyoto. Cazare în Osaka la hotel de 3* (Apa Hotel sau similar) .

Ziua 7. Osaka - Hiroshima - Miyajima - Osaka

Ne întâlnim în holul hotelului și plecăm cu trenul “Shinkansen” către Hiroshima -282 km în 2 ore. Sosim în Hiroshima și luăm autobuzul local câteva stații pentru a vedea “Parcul Memorial al Păcii” și “domul bombei atomice, A-Bomb Dome”, locul în care a căzut bomba atomică, loc de reculegere. Plecăm cu ferry-ul direct în Insula MiyajimaUNESCO WH, unde vom vizita:

Sanctuarul shintoist Itsukushima cu faimoasa poarta Torii, care dă în timpul fluxului senzația că plutește pe apă. Plecăm înapoi către Osaka. Cina si cazare în Osaka la hotel 3*.

Ziua 8. Osaka - Nagoya - Takayama

Trebuie sa stiti ca pentru a călatori mai ușor, bagajele mari vor fi trimise la Tokyo la hotel prin curier rapid (maximum un bagaj de persoană). Ne vom pregăti câte un bagaj de mână pe care-l vom lua cu noi, doar cu lucrurile necesare pentru două nopti. Mic dejun la hotel. Plecăm doar cu bagajele de mană, cu trenul super express către Nagoya (aproximativ 2 ore) și apoi cu un tren rapid către Takayama, spre Alpii japonezi. Este un drum de aproximativ 2h 20m, urcând într-un peisaj de vis, prin păduri și peste râuri. Takayama este un mic oraș ce și-a păstrat amprenta tradițională ca puține alte orașe japoneze. Vizităm:

Orașul vechi, în care s-au conservat străzi întregi cu case din perioada Edo (1600-1868), perioadă ce a prosperat datorită negustorilor locali

Zona comercială din sud, cu magazine vechi de câteva secole. Vom degusta sake și vom fi inițiați în tainele fabricării sale, pentru că sake este una din specialitățile locale din oraș

Cazare în Takayama la un hotel tradițional, ryokan (Asunaro sau similar). Cina la un restaurant local.

Ziua 9. Takayama - Shirakawago - Kanazawa - Tokyo

Dis de dimineața vizităm piața de dimineață din Takayama, cu o istorie veche de peste 600 de ani. Plecăm cu autocarul către Shirakawa-go, sat tradițional situat în zona montană. Vizităm: Shirakawago, sat declarat patrimoniu UNESCO în 1995, cu case țărănești gassho-zukuri, vechi de 250 de ani, cu acoperușile în stil Gassho-zukuri, ce seamănă cu niște mâini împreunate pentru rugăciune (gassho), după care continuăm cu autocarul spre Kanazawa. Tur de oraș Kanazawa cu autocarul, în care vom vizita:

Kenrokuen, unul din cele mai frumoase trei parcuri din Japonia

Districtul Higashi Chaya, zona exclusivă, unde Gheișele întrețineau oaspeții cu dansuri și cântece. Astăzi, clădirile de lemn și străzile pavate ne fac să ne imaginăm vremuri de altă dată, mai ales dacă cu puțin noroc vedem și o Gheișă în drum spre unul din angajamentele sale

Nagamachi, cartierul samurailor, zonă situată la baza vechiului castel Kanazawa,ce păstrează atmosfera istorică, cu ziduri de lut, alei înguste și canale pitorești, ne putem imagina o vreme când samuraii erau prosperi

Se pleacă cu trenul Shinkansen spre Tokyo. Cazare în Tokyo la hotel 3* (Hotel Parkside Ueno sau similar).

Ziua 10. Tokyo - Nikko (cu trenul)

Plecare la Nikko, zona deosebit de pitorească, cu peisaje splendide: munți, lacuri, cascade, ape termale, maimuțe sălbatice și drumuri montane, cu temple budiste și Shinto înscrise în lista patrimoniului UNESCO. Vizităm:

Templul Toshogu, templul shinto cel mai extravagant decorat al Japoniei, construit la începutul anilor 1600, cu mausoleul shogunului Tokugawa Ieyasu, fondatorul shogunatului Tokugawa

Rinnoji, cel mai important templu budist din Nikko, fondat de călugărul Shodo Shonin, cel care a introdus budismul în Nikko, în secolul VIII

Podul Shinkyo, situat la intrarea către templele din Nikko, acesta fiind considerat unul din cele mai frumoase poduri din Japonia, construit în 1636 pe locul  unui pod mai vechi

Templul Shinto Futarasan, tot din secolul VIII

Seara ne întoarcem în Tokyo. Cazare în Tokyo la hotel 3*.

Ziua 11. Tokyo - Muntele Fuji - Hakone - Tokyo (cu autocarul)

Plecare dimineața cu autocarul către Hakone, parte din parcul național Fuji-Hakone-Izu. Localitatea este cunoscută pentru nenumăratele izvoare de ape termale. În afară de panorama muntelui Fuji (daca vremea este bună), zona este faimoasă în Japonia pentru peisajele sale deosebite și activitățile din aer liber. Mergem într-o plimbare cu vaporașul pe lacul Ashi (format în craterul vulcanului Hakone). Dejun la un restaurant local, după care mergem să ne relaxăm la un SPA cu ape termale. Cazare în Tokyo la hotel 3*.

Ziua 12. Tokyo, plecare

Timp liber în ultima zi din Tokyo. Transfer la aeroportul Narita. Plecare la 22:20 cu zborul QR807 către Doha.

Ziua 13. Doha - București

Sosire la Doha la 04:05 și plecare mai departe la 07:15 spre București cu QR 221. Sosire la 12:10 la București în Aeroportul Internațional Henri Coandă.

TARIF: 2390 Euro/persoana, cazare in camera dubla

Supliment single: 420 Euro

(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turisti; pt. 24-20 turisti, tariful se majoreaza cu 110 euro/persoana)

Servicii incluse:

• Transport cu avionul București – Tokyo /Tokyo  – București

• 10 nopți cazare la hoteluri de 3*,  cu mic dejunuri incluse

• 2 mese de prânz (zilele 3 și 11) și 2 cine (zilele 7 și 8)

• Intrările la toate obiectivele turistice conform programului

• Transport conform programului (abonament JR 7 zile ce include trenurile super express Shinkansen)

• Autocar pentru transferuri de la aeroport la hotel în Tokyo/din Tokyo și în zilele 5, 9, 11, conform programului

• Croazieră pe râul Sumida în Tokyo

• Vaporaș pe lacul Ashinoko la Muntele Fuji

• Intrare la Spa cu ape termale la muntele Fuji

• Ferry-uri până și din insula Miyajima

• Transportul bagajelor de la Tokyo la Kyoto și Kyoto la Osaka, Osaka la Tokyo (maximum un bagaj de persoană; pentru mai mult de un bagaj se percepe o taxă de aproximativ 20 de Euro pentru fiecare bagaj în parte)

• Doi însoțitori români vorbitori de limba japoneză, buni cunoscători ai culturii și tradițiilor locale

• Ghizi locali

• BONUS: Asigurare Travel (asigurare medicală și asigurare storno - se va încheia în momentul încheierii Contractului de comercializare a serviciilor turistice)

Nu sunt incluse:

• Taxele de aeroport în valoare de aproximativ 490 Euro

• Alte mese decât cele menționate în program

• Transportul cu alte mijloace în afara trenului JR în zilele 4-10 (metroul în Osaka și Tokyo, trenul Yurikamome în Tokyo, tramvaiul/autobuzul în Hiroshima, autobuzul în Nara și Nikko dacă este cazul), (aproximativ 25-30 Euro)

• Băuturile alcoolice și nealcoolice

• Cheltuieli de natură personală

• Bacșișuri pentru ghid, ghizi locali, șoferi, restaurant, etc. (40 Euro de persoană, suma se va înmâna conducătorului de grup)

• Taxe de depozitare bagaje în gări.

Observații:

Grupul va avea doi însoțitori vorbitori de japoneză, pe tot parcursul programului

Pentru călătoria în Japonia aveți nevoie de pașaport valabil cel puțin 6 luni în momentul plecării; pentru deținătorii de pașapoarte provizorii este necesară obținerea de viză turistică

Conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective fără a altera conținutul programului

Accesul în hotel se face începând cu ora 15:00, ieșirea din hotel se face până în ora 10:00

Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul japonez de resort; distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup

Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitați recepționerului sau conducătorului de grup să vă informeze cu exactitate asupra lor

Agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

Copiii sub 18 ani care călătoresc singuri sau doar cu unul dintre părinți, vor trebui să prezinte la vama acordul parental al ambilor părinți sau al celui care nu-i însoțește (după caz), obținut la notariat; în cazul în care adultul însoțitor nu este unul dintre părinți, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar

Taxele de aeroport pot fi modificate de către compania aeriană în situația impunerii acestui lucru

În situația în care croaziera pe râul Sumida nu se poate realiza datorită vremii nefavorabile, aceasta nu se va reprograma, dar se va oferi în schimb un dejun în ziua 4

Întrucât hotelurile tradiționale japoneze nu au foarte multe camere, în Takayama grupul se va împărți în două hoteluri apropiate

 

muntele fuji japonia map

 


În categoria Circuite cu avionul mai găsiți:

Islanda | Coasta Amalfi | Mongolia | America Centrala | Ucraina | 

>Vezi toate ofertele din această categorie

Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.