Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Geoagiu

Tratament si relaxare

Statiune situata în judetul Hunedoara, la o altitudine de peste 350 metri, la o distanta de 19 km de Orastie si 40 km de oraşul Deva. Sunt aici ape minerale binefacatoare si un climat reconfortant, tonic. Statiunea balneoclimaterica Geoagiu este cunoscuta inca din timpul romanilor. Pasiunea sportiva, ca si curatenia corporala la romani, au adus dupa sine in toate epocile de existenta a acestora, constituirea, amenajarea si folosirea pe scara larga a instalatiilor balneare de toate categoriile si proportiile, incepand cu cele ale locuintelor particulare, a bailor publice, construite, mai ales in centrele urbane.Calitatile dietetice-curative ale apelor sale minerale, asociate cu frumusetile odihnitoare ale peisajului natural, ce rasplatesc cu prisosinta pe oricine vine pe aici. Pentru ca natura a fost nespus de darnica cu aceste meleaguri, imbinând intr-un atragator decor, in chipul cel mai fericit, tot ceea ce ar putea oferi muntele si marea.

Atractii turistice: Manastirea Prislop (Hateg – 50 km fata de Municipiul Deva), Biserica de la Densus sau Cetatile Dacice – Costesti (la 18 kml Huniazilor, Manastirea Prislop. Cetatea Alba Iulia (45 km), Cetatea Devei (45 km), Castelul Corvinestilor (45 km), de Orastie), Blidaru (la 22 km de Orastie), Piatra Rosie (la 30 km de Orastie) si Gradistea Muncelului (la 39 km de Orastie).

geoagiu-bai geoagiu5 Geoagiu_Bai3     

Factori naturali de cura

 • ape minerale bicarbonatate, calcice, magneziene mezotermale, hipotone si slab radioactive care sunt utilizate atat pentru cura interna cat si în cura externa
 • namolul de turba ioduros –feruginos, care este deosebit de eficient în tratarea unor afectiuni reumatismale abarticulare
 • bioclimatul bland, de crutare.

Indicatii terapeutice

 • afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze)
 • afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiartroze, periartrita)
 • afectiuni postraumatice (redori articulare posttraumatice, stari dupa operatii pe articulatii, dupa fracturi, entorse, luxatii)
 • afectiuni neurologice periferice (pareze usoare, sechele dupa polineuropatii)
 • afectiuni ginecologice (tulburari minore de pubertate si menopauza)
 • afectiuni asociate (endocrine, metabolice, de nutritie, dermatologice, boli cardiovasculare, nevroza astenica, boli profesionale)

 

Hotel Germisara Resort & Spa 4*

germisara Geoagiu-Bai-Hotel-Germisara Germisara-Geoagiu-Bai

Hotelul este situat in centrul statiunii. S-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA , devenind o destinaţie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie. De asemenea, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building, pentru multe companii importante din tara si strainatate. 


Dotari generale: Restaurant -200 locuri, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, doua lifturi, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate spatiile publice si in camere, doua baruri, terase, birou de informatii, schimb valutar, serviciu de lustruit pantofii pe fiecare etaj. Fumatul in camerele de hotel nu este permis.

Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, halat de baie, telefon. 

Număr total camere: 144 din care duble: 137 - dintre care 93 camere cu pat dublu si 44 camere cu pat matrimonial.

Apartamente: 7 - dintre care 1 apartament pentru persoane cu dizabilitati. Apartamentul este compus din living si dormitor.

Servicii: spalatorie, calcatorie, rent-a-car, excursii la obiective turistice, inchiriere ATV, transpot la/de la aeroport, room - service 24 ore, coafor.

Servicii masa: se acorda in restaurantul Feel the Flavours, categoria 4 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte''. 

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti): Copiii intre 7 si 14 ani achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla, fara pat pliant.

Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, piscina cu apa termala -cu temperatura intre 35-37 grace C si fiind doatata cu 20 de jeturi cu presiune marita pentru hidromasaj lombar si un jet pentru masaj cervical, SPA, sala fitness -deschisa de luni - vineri intre orele 08.00-14.30, biciclete, solar, masaj, aroma-terapie, sauna.

Tratament: impachetari cu parafina, inot terapeutic, masaj medical sau reflex, kinetoterapie, hidroterapie, cabinet inhalatii - individuale si de grup - electroterapie - terapie de inalta frecventa, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete, EKG, spirometrie, bilant articular si muscular. 

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

 

 

  


În categoria Balneo mai găsiți:

Tusnad | Covasna | Buzias | Vatra Dornei | Sovata | 

>Vezi toate ofertele din această categorie

Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.