Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Poiana Brasov

Statiunea se află la aproximativ 8 km de Brașov și la 10 km de orașul Râșnov, fiind foarte ușor accesibilă din ambele directii. Se află la altitudinea de 1020 de metri fiind înconjurată de patru masive montane: Postăvaru (1799 m), Piatra Craiului (2238 m), Bucegi (2505 m) și Piatra Mare (1848 m). Din punct de vedere administrativ, este un cartier al orașului Brașov. Prima atestare documentară datează din anul 1427 iar primele activități sportive în ceea ce privește sporturile de iarnă sunt menționate în 1895. Prima competiție importantă organizată în Poiana a fost Jocurile Universitare de Iarnă din anul 1951 iar cea mai recentă Festivalul European pentru Tineret Olimpic din 2013.

Poiana Brașov este cea mai populară stațiune de schi din România, având un domeniu schiabil care se întinde pe aproximativ 80 de hectare...

Citeşte mai departe: Poiana Brasov


Rau Sadului

Pensiunea Rau Sadului si Pastravaria Albota

Complexul turistic este situat in zona Fagaras, la poalele muntilor cu acelasi nume, versantul nordic, pe superba vale a Sadului din Muntii Cindrel. Accesul este foarte bun, pe drum asfaltat, complexul aflandu-se la doar 3 km de Transfagarasan. Apartine de judetul Sibiu, fiind astfel localizat in centrul tarii. De aici e foarte usor de ajuns la Sibiu sau in statiunea Paltinis. Si pentru ca nu exista acoperire de telefonie mobila (doar telefonie fixa + internet) aveti asigurat un sejur fara stres.

Pensiunea Rau Sadului dispune de 15 camere duble in doua corpuri de cladire amenajate in stilm rustic dar modern. Camerele au TV satelit, acces la internet, incalzire, baie proprie si aproape toate au balcon cu vedere la Muntii Cindrel.

Restaurantul Pensiunii Rau Sadului va ofera mancaruri traditionale fabricate in...

Citeşte mai departe: Rau Sadului


Stana de Vale

Este o bine cunoscuta stațiune de odihnă și tratament, situată în județul Bihor, aflată în Masivul Vlădeasa, la o altitudine de 1100 de metri, fiind centrul precipitatiilor din România.

stana-de-vale-3 stana-de-vale2 stana-de-vale

Accesul auto se face din drumul național Oradea–Deva care trece prin Beiuș - aproximativ 65 km. Părăsind drumul național DN 76 și trecând prin localitatea Budureasa DJ 764A se ajunge la Stâna de Vale, parcurgând un drum cu serpentine de vreo 27 km.

Stana de Vale este punct de plecare spre diverse obiective, cum ar fi : cascada Moara Dracului, cascada Saritoarea Iedutului, varful Poieni sau pestera Meziad. Aceasta este dispusa pe doua etaje si este a doua pestera ca marime din muntii Padurea Craiului. De la Stana de Vale se poate parcurge pitorescul drum, lung de 42 km, pe Valea Iadului unde este si lacul de acumulare de la Les. În vecinatatea...

Citeşte mai departe: Stana de Vale


Maramures

maramures mocanita valea izei

Suior & Cavnic

Cu asezarile sale pitoresti, dealuri inverzite si campii pline de flori salbatice, Maramuresul concentreaza tot ceea ce inseamna viata la tara. Vizitatorii acestor meleaguri au ocazia unica  de a se intoarce in timp, de a fi martori ai unor vremuri in care viata era mult mai simpla. Este o destinatie unica, in inima Europei, care a pastrat cu mare grija cultura, traditiile si stilul de viata al taranului din vremuri trecute. Regiunea tine locul unui testament al traditionalului, al unei ere romantice, a simplitatii si a unor valori morale despre care in zilele noastre doar citim sau auzim de la bunicii nostri. Putine s-au schimbat de-a lungul secolelor ce au trecut. Familiile raman in aceleasi sate ca si stramosii lor, mestesugurile si traditiile sunt transmise din generatie in generatie. Imbracamintea...

Citeşte mai departe: Maramures


Mai multe oferte:

  1. Predeal
  2. Straja