Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Sf. Gheorghe

Izvorand din muntii Padurea Neagra din Germania si traversand 8 tari, Dunarea, cel de-al doliea fluviu ca marime din Europa, isi incheie drumul, formand inaintea varsarii lui in Marea Neagra una din cele mai frumoase Delte din lume. Intre cele 3 brate, bratul Sf.Gheorghe (69,7 km), bratul Sulina (63.7 km) si bratul Chilia (120 km) s-au format o multime de legaturi naturale, canale si lacuri prin care se poate strabate intreaga Delta.

delta 2 delta 1 delta 3

Pe langa frumusetile Deltei Dunarii, aveti posibilitatea vizitarii numeroaselor obiective istorice din judetul Tulcea:

Muzeul Farul Vechi (genovez) - Sulina

Cetatea Argamum - cetate Greco-romana, aflata la Jurilovca, datând din secolul V î.Hr.

Cetatea Halmyris- în comuna Murighiol

Cetatea Histria- Pe malul lacului Sinoe, in partea nordica a actualei peninsule Istria

Cetatea romano-bizantina Dinogetia - asezare civila în comuna Jijila

Geamia Ali-Gaza-Pasa - din orasul Babadag, judetul Tulcea, construita în anul 1522. Minaretul are 23 metri inaltime.

Cetatea romana Noviodunum - asezare getica si romana lânga orasul Isaccea

Cetatea romana Arrubium - în orasul Macin

Cetatea romana Beroe - aflata lânga punctul "Piatra Frecatei", în comuna Ostrov

Fortificatia romana de la Babadag - datând din secolul III-IV d.Hr.

Cetatea romana de la Enisala - fosta fortificatie romana, unde se gasesc cele mai mari necropole getice din tara.

Manastirea Cocosu - pe raza comunei Niculitel in anul 1833

Mânastirea Celic-Dere - situata la cca 3 km de satul Telita. Asezamantul a fost înfiintat între anii 1841-1844 de niste calugari romani si rusi.

Mânastirea Saon Acest sfant asezamant a luat fiinta sub stapanirea otomana in anul 1846

GREEN VILLAGE 4*

green village-sf-gheorghe

Localizare: Sf. Gheorghe, la 10 minute de plaja la Marea Neagra. 30 km de plaja continua pana la Sulina in lungul Marii Negre, in proximitatea faimoaselor insule Saccalin.

Dotari si facilitati: complexul ocupa o suprafata de cca. 30.000 m² si dispune de 89 de camere, din care 50 camere duble standard, 8 garsoniere (duble superioare), 30 de apartamente cu o camera dubla si living si 1 apartament cu doua camere duble si living. Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de m² fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca. 20 m², cu 2 fotolii de ratan, ne-extensibile si o terasa de cca.15 m² iar la etaj un dormitor de cca.30 m². Decoratiile, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat. Terasele camerelor au vedere spre Dunare si mare. Vilele sunt inconjurate de o salba de lacuri, cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice, pe care le puteti urmari in timp ce va savurati cafeaua. Oaspetii pot lua masa pe terasa  restaurantului (capacitate totala: 240 locuri, parter/etaj, interior/exterior), privind fluviul si nemarginirea marii sau pe pajistea cu umbrare de stuf, situata pe malul lacului. Bucatarii va pot pregati preparate gustoase din peste sau carne din bucataria internationala si cea locala. La asfintitul soarelui va puteti relaxa savurand un cocktail sau un pahar cu vin la unul din barurile lacustre.

Sfantu Gheorghe este un sat linistit, cu oameni prietenosi, departe de civilizatia zgomotoasa, unde puteti ajunge doar cu vaporul, barca, sau, eventual cu elicopterul.

Zona 1 - EGRETA cuprinde Vila 1 si Vila 2, fiecare avand 10 camere duble, sali de conferinte multifunctionale, cu o capacitate de 100 de locuri (sala mare) si 20 de locuri (sala mica ) si jacuzzi (cca. 91 m²)  unde  se foloseste sare de Bazna care are un efect benefic pentru numeroase afectiuni: boli reumatismale, artroze, discopatii, nevralgii, afectiuni ortopedice, stari post-traumatice, afectiuni ale sistemului nervos, boli ginecologice.

Zona 2 - STARCUL ALB include Vila 7, Vila 8 si complexul de vile A-I, insumand 18 apartamente. Vila 7 este formata din 2 dormitoare la etaj (cu paturi twin) si 1 living la parter (aici se pot monta paturile suplimentare), legatura dintre ele facandu-se printr-o scara interioara. Vila 8 este formata la randul ei din 8 garsoniere (cu paturi twin) si 2 livinguri.

Zona 3 - LEBADA cuprinde complexul de Vile J - L (6 apartamente).

Zona 4 - PELICANUL aici se gasesc Vilele 3-5, fiecare avand 10 camere duble, Vilele M - O, cu 6 apartamente, piscina ,centru SPA ( 1 camera pentru masaj, 2 saune, sala de fitness ), restaurantul principal (capacitate totala: 240 locuri,parter / etaj, interior/ exterior, cca. 324 mp), sala conferinte (100 locuri ), centru afaceri si complexul multifunctional (3 sali de cinema, biliard, biblioteca).

Zona 5 MARINA Clientii care vin cu barcile proprii au acces gratuit in Marina Complexului. Accesul ambarcatiunilor de agrement in Rezervatia Biosfera Delta Dunarii se face cu autorizatie de acces de la ARBDD Tulcea (100 lei/an).

 

 

 


În categoria Turism intern mai găsiți:

Charter litoral Romania | Murighiol | Uzlina | 

>Vezi toate ofertele din această categorie

Contact Rapid
  1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
    Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
  2. Numele dvs(*)
    Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
  3. Numărul de telefon
    Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
  4. Adresa de e-mail(*)
    Adresa de e-mail nu este valabilă.
  5. Mesaj
  6.   
  7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.